söndag 12 juni 2011

Seinävaate Väggbonad

Jotain hyvääkin on helleaalto tuonut mukanaan. Koska ei voi olla ulkona, olen saanut sisällä tehdyksi valmiiksi tämän kirjontakäsityön. Se on ollut kauan "vaiheessa", viimeksi päärmeitä on odotellut tehtäväksi. Nyt sain nekin  aikaiseksi. Päärmeen kulmat halusin vinokulmiksi, apua sain siihen mistäs muualta kuin internetistä!
Keittiön pöydällä ojennuksessa. Kuuluisi olla seinällä, kuten ennen vanhaan. Ehkäpä se vielä paikkansa löytää.
Den här väggbonaden har varit under arbete en längre tid. Senast har den legat i korgen och väntat på att bli fållad. Nu är det gjort, tack vare den extrema värmen! Man kan ju inte vara ute så då blir det tid över för innearbeten. Bonaden blir kanske upphängd på någon vägg någon gång.

8 kommentarer:

 1. Onpa kaunis työ, ihailen katselen.
  Itse nautin suunnattomasti lämpöisistä päivistä, kunhan vain saan olla ulkona.

  SvaraRadera
 2. Kaunis kiitos kädentaidon osaajalle kiitoksesta! Niin minäkin ennen nautin lämmöstä, nyt lämpöä tuntuu olevan liian kanssa! Mutta eihän sitä kauaa kestä. Ensi viikolla on jo kymmenen astetta alhaisemmat lukemat, siitä minä pidän!

  SvaraRadera
 3. Kaunis kirjomustyö, siis jotain hyötyä kun täytyy oleskella varjossa ja sisällä. Minäkin nuorena makasin auringossa ja olin ruskea kuin papu. Nyt suojaan nahkani 50 suojakerrointa ja silti meinaa palaa. Minun sydän ei tykkää lämmöstä samoin on saunan kanssa. Ilona on se, että nuken villatakki valmistui minulta.

  SvaraRadera
 4. Kiva, kun tykkäsit! Sama vaiva täällä, liikaa lämpöä ei pumppu kestä! Mutta onhan lohdutuksena se, ettei pakko ole auringossa olla vaan voi tehdä paljon muuta mukavaa.

  SvaraRadera
 5. Kerrassaan ihana seinävaate!
  Se täytyy ehdottomasti laittaa esille.
  Vastaan tuolla edellisessä postauksessa olevaan ... pidän kovasti pioneista ja orvokeista.

  SvaraRadera
 6. Kiva kun tykkäät! Ehkä laitan sen johonkin. Tuommoinen vanhanaikainen viehättää. Mukavaa kuulla lempparikukistasi! Minullakin on orvokkeja kylvettynä, odottelen vaan nuppujen aukeamista. Pionit ovat kauniita, kuin ruusuja. Ihanaa, kun saadaan nauttia niiden kauneudesta!

  SvaraRadera
 7. On kyllä todella kaunis ja taitavasti tehty, en kyllä saisi tuollaista aikaan!
  Ihania kukkasia sinulla... itse täällä juuri odotan pionien aukeamista!
  Olen ihmetellyt miten jaksat pitää monta blogia, kun itse en tahdo yhtä saada hoidettua.....Varmasti helpottaa kun yhdistät; suuri rikkaus on kaksikielisyys!!!

  SvaraRadera
 8. Kiitos, ritvau, mutta varmaan osaisit sinäkin! Kukkia on nyt kaikkialla, sade niitä vähän tukisteli, mutta kaipa vielä tulee poutaakin. Pioneja minäkin odotan, annoin vähän lannoitusvettäkin, että nuput jaksaisivat kasvaa isommiksi. Kahden lähes samanlaisen blogin pitäminen rupesi tympäisemään, varsinkin kuvien takia, kun niitä piti laittaa kahteen kertaan. Alunalkaen aloinkin kirjoittaa molemmilla kielillä samassa blogissa, mutta silloin se ei tuntunut istuvan. Nyt tuntuu paljon paremmalta tehdä niin. Kyllähän se kaksikielisyys on rikkaus, on kuin kotonaan kahdessa eri kulttuurissa (vaikka ruotsalainen kulttuuri on kyllä paljon samanlainen kuin suomalainen, kieli vain erottaa).

  SvaraRadera