fredag 3 juni 2011

Arki taas

Keittiössä, kahden metrin korkeudessa, kukkii posliinikukka ja lähettää imelän tuoksunsa leijailemaan keittiön sfääreihin. Tuoksusta huomaankin ensin, että posliinikukka kukkii.  Toinen merkki siitä on lattialla oleva tahmea aine, joka tarttuu tossun pohjaan. Niinkuin nytkin. Vasta sen jälkeen nostin silmäni ylös ja näin komistuksen katonrajassa. Piti kiivetä keittiötikkaille päästäkseni jotakuinkin lähelle ottamaan siitä kuvan.
Tämä päivä on kulunut suureksi osaksi asioita toimittaessa. Aaamulla oli lähdettävä kauppaan täydentämään ruokavarastoja. Siinä meni toista tuntia kaikkiaan.
Sitten oli postin noutaminen laatikosta ja sen lukemista.
Lopulta oli vihdoin tartuttava puhelimen luuriin ja soitettava muutama puhelu. Kovin pitkiä aikoja en joutunut jonottamaan päästäkseni asianoisten puheille. Olin tehnyt listan, kenelle pitää soittaa ja mistä asiasta, Nyt on ne yliviivattu. Jäljellä on muutama asia, joka on vielä toimitettavana.
Illalla tulivat lapsenlapset uimaan ja heidän kanssaan vierähti ilta. Lopuksi oli vielä tarkistettava kastelutilanne kasvihuoneessa, jossa automaatit huolehtivat erinomaisesti tuulettamisesta.
Illan päätteksi istahdin katsomaan tv:stä uutisia ym. Kun jaksaisi vielä katsoa Komissari Linleynkin, se vain tulee niin myöhään, että meikäläiseltä lupsahtavat luultavasti silmät kiinni ennen sen alkamista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar