lördag 4 juni 2011

Käsitöitä ja mietteitä

Sitten aamun en olekaan paljon ehtinyt ulos katselemaan. Aurinko paistaa, lämmintä riittää mutta tuuli - nyt lounaasta - vilvoittaa sopivasti. Vain ruohonleikkaaminen voisi olla tarpeen, muuten ei olekaan mikään pakko mennä ulos.
Teki mieleni virkata aloittamani käsityö loppuun. Panen siitä kuvan, kunhan ehdin viimeistellä. Sain sen valmiiksi kyllä, mutta pitää vielä kevyesti silittää. Sen lisäksi olen ottanut kuvia erinäisistä tavaroista ja lisännyt ne kirppiksen puolelle. Joten voitte mennä katsomaan, oikealla sivupalkista pääsee sinne!
Ajattelin, että onkohan kuinka järkevää laittaa esim. kahden euron kapistus myyntiin, nimittäin voi sanoa, että paljon vaivaa pienestä penningistä: kuvata, siirtää kuva nettiin ja blogiin, sitten jos mahd.ostaja, niin paketoida ja viedä postiin. Mutta vaihtoehtona on täysinäinen varasto, jossa kapineet vain ovat tyhjänpanttina tai sitten toinen vaihtoehto on kuskata ne esim. Emmaukseen  myytäväksi. Oma vaivansa on siinäkin. Minulle sopisi tämä postin kautta myynti erinomaisesti. Katsotaan, onko minkäänlaista kysyntää.

Minulla olisi ollut luokkakokous mantereella toukokuun lopussa, mutta enpä sinne saakka jaksanut lähteä. Lähetin vain tervehdyksen osanottajille. Nyt toivottavasti saan kesän aikana vieraaksi sieltä päin erään luokkatoverin. Hän on tulossa katsastamaan täkäläistä luontoa. Joten odotuksessa elelen.

Jopahan tuli taas höpistyä. Täytyypä panna lappu luukulle ja lähteä muihin hommiin. Tosi kova tuuli näkyy käyvän, lahti myllertää aivan mustasinisenä ja puut heiluvat ja huojuvat. Mutta lämmintä on.
Rauhaisaa viikonloppua lukijoille!

6 kommentarer:

 1. Kivoja esineitä on kirppari sivullasi. Tuulta on meilläkin ja 18 astetta lämpöä.

  SvaraRadera
 2. Sirkkis, kiva kun kävit katsomassa ja arvioimassa, kiitos siitä! Teillä on sitten lähestulkoon samanlainen ilma siellä. Hyvää ja levollista lauantai-iltaa ja sunnuntaita!

  SvaraRadera
 3. Välillä on mukava puuhastella sisälläkin. Meillä oli eilen raju sade ja ukkonen, mutta ilta olikin taas kaunis auringonpaiste, vaikka kova tuuli. Käsityöstä kuvaa odotellessa :) Pitääpäs käydä kurkkaamassa sitä kirpparia jos löydän sinne.

  SvaraRadera
 4. Kyllä näin on. Ukkosesta en pidä lainkaan, onneksi ei täällä ole vielä ollut, vaikka muuten vaihtelevaista. Pidän enemmänkin sellaisesta puolipilvisestä poutasäästä, silloin jaksaa jotain ulkona tehdäkin. Käsityökuvaa on luvassa... Toivottavasti löysit sinne kirpparille, jos et, niin kerro missä mätti! Mukavaa päivänjatkoa!

  SvaraRadera
 5. Kiitos Hannele på Hisingen kommentistasi! Jännittäviä myös, ne luokkakokoukset! Ajatella, tunnenkohan enää ketään...!

  SvaraRadera