onsdag 8 juni 2011

Kesäaamua ja kouluasioita

Melelläni menen ulos heti aamusta, kun vielä aamun hiljaisuus viipyy luonnossa, kaikki on raikasta, usein kaste maassa. Linnut laulavat ja on helppo hengittää! Tein kierroksen aamupuutarhassa, avasin kasvihuoneen ovet levälleen, koska lähden pois kotoa ja on tulossa taas helle.
Valkoinen syreeni kukkii vielä raikkaan valkoisena, vaikka monet muut, kuten pihlajan kukat ovat jo kuihtumassa.
Taustalla kasvihuoneen edessä olevassa telineessä kukkii
kaprifol.

Rhodo aloittelee kukintaansa myös.
Niin tekee valkoinen ruusukin, juhannusruusu.
Liljan nuppuja molemmin puolin tuijaa.
Akleijoja on levinnyt joka puolelle. Ne saavat tehdä sen kaikessa rauhassa. Pidän tällaisesta puolivillistä puutarha"designista", jossa kasvit saavat kasvaa vähän oman mielensä mukaan eikä niitä pidetä ankarassa ojennuksessa tietyissä penkeissä.
Tänään tulee taas kuuma päivä. On käytävä kuitenkin asioilla, ehkä piipahdan lastenlasten koulun päättäjäisiin, jos ei kuumuus kovasti painosta. Tänään on se päivä, kun he pääsevät kesälaitumille. Koulu alkaa sitten taas jo 18. elokuuta, jos en väärin muista! Toisin oli ennen vanhaan, kun koulu päättäyi viimeisenä päivänä toukokuuta ja alkoi ensimmäisenä syyskuuta. Kyllä nämä nykyajan lapset ja nuoret tarvitsisivat lomansa myös, on heillä niin paljon tiukka ohjelma koulussa.
Ensi viikolla sitten on ikimuistoinen tapaaminen omia kouluaikoja muistellen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar