fredag 10 juni 2011

Kesälaitumilla På sommarbete

Kesä on kukkeimmillaan juuri nyt! Kuinka onkaan lämmintä, aurinkoista, uimavedet ovat lämmenneet. Linnut laulavat vielä (juurihan ne vasta alkoivat!). Koululaiset vasta ovat totuttelemassa äsken saavutettuun vapauteensa.
Man kan väl säga att det  är nu  högsommar! Så varmt, så soligt, badvattnen är varma. Fåglarna sjunger - ännu (fast det var just precis som de började!). Skolbarnen försöker vänja sig vid sin nuvunna ledighet.

Akleijat hehkuvat auringossa.
Akleijorna glöder varmröda i hettan.
Päivänkakkarat loistavat valkoisina ja keltaisina. Niitä minä suorastaan rakastan!
Ne saavat lisääntyä ja levitä vapaasti. Poistan vasta sitten, kun ne ovat jonkin muun suunnitellun kasvin tiellä.
Prästkragarna lyser vita och gula. Dem älskar jag! De får sprida sig fritt. Jag tar bort dem först när de står i vägen för en planerad ny växt.
Nauttikaamme kesästä! Låt oss njuta av sommaren allihopa nu!7 kommentarer:

 1. Kesän kukkaset ovat ihania ja taatusti jokaisella on se lemppari kukka.
  Suloisia kesälomapäiviä koululaisille ja lämpöistä viikonloppua!

  SvaraRadera
 2. On se aina yhtä ihana kun kesä sapuu ja saamme kokea luonnon kaikki kesän ihanuudet. Kyllä kesä on aina ihana vaikka jokaisessa vuoden ajassa on jotain hyvin ihanaa myös.

  SvaraRadera
 3. Ne ovat ihania, kun ne ovat niin kauan kaivattuja ja niin lyhytikäisiä. Olisipa kiva kuulla muiden lempparikukista! Samoin suloisia kesäpäiviä toivottelen!

  SvaraRadera
 4. Sirkkis,
  Onhan kesä yliveto muihin vuodenaikoihin nähden juuri tuon luonnon heräämisen ja kasvun takia. Mutta myös syksyssä on oma viehätyksensä, ja talvessa ja keväässä.

  SvaraRadera
 5. Tarina,
  tuo ensimmäinen vastaus oli tietysti sinulle. Unohdin kirjoittaa nimen, kun bloggeri kenkkuili taas eikä tahtonut ollenkaan tehdä yhteistyötä. Mutta siis: hyvää viikonloppua!

  SvaraRadera
 6. Onpas kauniita kukkia ja kesäisiä kuvia. Akileijasta tykkään, pitäisi vaan itsellä saada se kasvamaan :) Päivänkakkarat on ihania!

  SvaraRadera
 7. Anja,
  Kauniita ovat juuri nyt, kiitos! Akleijasta tykkään minäkin, sama pätee niihin kuin muihinkin "villeihin" kukkiin, saavat levitä ihan mihin haluavat. Kai se siellä teilläkin päin viihtyy?

  SvaraRadera