fredag 27 augusti 2010

Kurssitustako

Aamu alkoi aurinkoisena, mutta tummat pilvet levittäytyivät taivaalla aina lähemmäksi ja nyt aamupäivä jatkuu sateisena. En viitsinyt lähteä lenkillekään, kun rupesi satelemaan. Laiskotti.
Ja olihan minulla muutakin tekemistä. Aamutoimien jälkeen rupesin todella katsomaan, mitä valitsisin talven ohjelmaan. Olin opiston esitteestä aiemmin merkannut kaikki  kurssit, jotka tuntuivat kiinnostavilta. Nyt katselin lähemmin päiviä ja aikoja. Ja kiinnostukseni kestävyyttä. Monta kurssia osui samalle päivälle, jopa samaan aikaan. Niistä oli sitten karsittava pois "sopimattomat". Jäljelle jäi kurssit maanantaille, keskiviikolle ja torstaille. Edelleen avoinna tiistai ja useita lauantain ja sunnuntain kestäviä kursseja. Mietittävä vielä mitä niistä otan vai otanko mitään. Täytyyhän sitä kotonakin joskus olla.
Ettei käy niin, että alkuinnostuksessa varaa liikaa kursseja ja sitten ei jaksakaan käydä niitä loppuun. Siltä yritän itseni välttää.
Vielä ei ole mitään lukkoon lyöty. Aikaa on miettiä sunnuntaihin, jolloin ilmoittautumiset alkavat.

4 kommentarer:

 1. Olet innokas opiskelija! Itse opetan eri opistoissa maalausta ja piirustusta, ja tosiaan talvikausi ja työt ovat parin viikon päästä alkamassa. Oma vuosi aina jakautuu kahtia: opetukseen ja kesätaukoon.

  SvaraRadera
 2. Niin täytyy myöntää olevani! Varmaan minäkin menen oppilaaksi jollekin maalauskurssille taas, sieltä löytyy niitä samanhenkisiä inspiroimaan itseäkin. Varmaan opetuksestakin saa talviaikana ispiraatiota ja intoa sitten kesällä itse maalaamaan?! Vaikka sinä maalaat varmaan ympäri vuoden.

  SvaraRadera
 3. Haaste ja kehunappi olisi tarjolla Kahden talon tarinat -blogissa.

  SvaraRadera
 4. Kiitos Millan, että ajattelit minua ja blogiani kehunappeja jakaessasi! Lähetin jo avunpyynnön sinun blogissasi napin "kotiin" saamiseksi!
  Tulen kyllä vastaamaan haasteeseen, kunhan vähän ensin funtsailen.

  SvaraRadera