torsdag 19 augusti 2010

Torstai

Eilen satoi ajoittain kaatamalla, tänään aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Kuitenkin ilmassa on jo syksyn kuulautta, lämpimästä huolimatta. On hiukan surumielinen tunnelma - sudenkorentojen lennellessä ulkona auringossa.
Aamulla tuli lähes kiire ehtiäkseni parturille kyläkeskukseen yhdeksäksi. Ehdinhän minä, tietenkin. Yleensä pyrin olemaan täsmällinen. Jos jokin aika sovitaan, siitä pidetään kiinni tai sitten ilmoitetaan toiselle osapuolelle, jos tulee esteitä. Parturi oli juuri avannut ovensa ja pääsin heti "käsittelyyn". Vain leikkaus, ei muuta. Aion kasvattaa hiusten pituutta ja saada näin vähän pehmeämmän kampauksen. Nyt tuntuu oikein hyvältä kun hiukset on taas kuosissa.
Samalla oli ajettava autohuoltamon kautta. Auton näyttöön on jo viikon verran ilmestynyt teksti, että vasemman etuvilkun lamppu olisi vaihdettava, varalamppu on päällä. Ja teksti ei anna periksi, se ilmestyy joka ikinen kerta käynnistäessäni autoa ja piippaa sammuttaessani, että virhetoimintoja on.Tarpeeksi kauan olin jo viivytellyt.  Siis suunnistin käyttämääni huoltamoon, jossa ystävällinen omistaja lupautui heti katsomaan ja vaihtamaan lampun. Asia hoidettu! Taas kiva lähteä ajamaan, kun paneeli pysyi hiljaa. Se on kyllä hyvä, että se ilmoittaa esim. jos jokin lamppu on sammunut. Näin ei tule ajettua "yksisilmäisenä" koskaan.
Vielä oli suunnattava kirjanpitäjälle. Kesälomien takia on ollut hiljaista sillä suunnalla, nyt oli haettava viimeinkin kaikki edellisvuotta koskeva materiaali kotiin. Vein samalla uutta aineistoa sinne. Näin tulee toimitettua monta asiaa yhdellä kerralla.
Kotona sitten odotteli muutaman koneellisen pyykinpesu. Ja nyt on katsottava blogin perään.
Odottelen samalla puhelinsoittoa, jossa kerrottaisiin, kuinka eräät asiat ovat sujuneet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar