söndag 29 augusti 2010

Tunnustuksia jaossaTässä saamani tunnustus, jota nyt lähettelen eteenpäin seitsemälle blogille

Ensin  seitsemän syväluotaavaa asiaa itsestäni, että se puoli tulee tehtyä:
1. Pidän kaikenlaisesta raivaamisesta ja siistimisestä. Puutarhassa saan sitä enimmäkseen harrastaa.
2. En pidä uusista vaatteista, vaatteet tuntuvat vasta mukavilta, kun niitä on vähän aikaa pitänyt eri yhteyksissä. Jos pidän jostakin, sitten myös käytän sitä vaikka 30 vuotta, jos en pidä, en käytä. Näin se on.
3. En yleensä halua pahoittaa kenenkään mieltä. Voin itse siitä niin huonosti.
4. Jos joku taas ilkeilee minulle, pahoitan mieleni. Suuttumus tulee  vasta jälkeen päin. Enkä  unohda helposti.
5. Liikkuminen on tärkeää, ei mitenkään suoritusmielessä, vaan ja ainoastaan siksi, että se saa minut voimaan paremmin. Bloggaaminen on taas liikkumisen vastakohta ja siinä sitten onkin valmiina ristiriidan poikanen. Kun tulee nykyään aivan liikaa istuttua koneen ääressä. Olen todella jäänyt koukkuun, kun bloggaaminen on hauskaa! Saa tavata uusia ihmisiä, nähdä uusia maisemia ja paikkoja, vaihtaa mielipiteitä jne.
6. Olen lukenut paljon elämäni varrella, samoin olen harrastanut piirtämistä ja maalaamista. Ruuanlaitto ei  ole  mieliharrastuksiani. Leipomisesta kyllä pidän oikeasti. Mikä sekään ei takaa onnistumista aina.
7. Taidan olla  helposti innostuva, mutta myös katuvaisuuteen taipuvainen,  yksin viihtyjä, toisaalta seuraakin kaipaava. Siis aivan tavallinen taapertaja.

Pitäisi jakaa edelleen seitsemälle uudelle blogille tämä tunnustus. Olen yrittänyt ottaa mukaan sellaisia blogeja, joista itse olen pitänyt, eri aloilta : Mimmi on innostanut ruuanlaittoon, Ellilän blogi taas pitää yllä keskustelufoorumia mitä erilaisimmista (kirjallisista ja yhteiskunnallisista) ilmiöistä, on valokuvausta ja taidetta (Villiviinin katveessa on entinen Annan loki), on ja lisäksi käsitöitä ja hengen ravintoa.  Lisäksi kriteerinä on ollut, ettei blogi ole saanut tunnustusta  aivan viime aikoina . Millan olisi ansainnut tunnustuksen, mutta tuntui olevan vain toisintoa tapahtuneesta, hänhän juuri sai sen ja hän jakoi minullekin. Täytyy sanoa, että vaikea valita, mieluummin olisin antanut kaikille seuraamilleni blogeille. Ja täältähän sen kyllä saa noutaa, joka haluaa!
1.Makunautintoja Mimmin keittiöstä
2. Villiviinin katveessa
3. Muistikuvia
4.Arleenan sanomat
5. Tiitsailua
6. Palagan puikkoilut
7. Kirjailijan häiriöklinikka
Käykäähän hakemassa! (Tallentakaa kuva ensin koneellenne omaan kuvatiedostoonne, ottakaa sieltä omaan blogiinne!)

8 kommentarer:

 1. Ihan kuin minua kuvattu :-) Paitsi liikuntaan komentelen itseäni kovasti. Joskus en ole kuulevani omantunnon soimausta...
  Kiitos tunnustuksesta, liitän sen huomenna!
  Mukavaa viikon alkua!

  SvaraRadera
 2. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  SvaraRadera
 3. Voi kiitos paljon tunnustuksesta! Siirrän sen omaan blogiini ensi viikon aikana kun ehdin.

  SvaraRadera
 4. Kiitos tunnustuksesta.
  Minulla oli yhtymäkohtia moneen kirjaamaasi seikkaan. Vaatteiden kohdalla minulla olisi kengät.
  Jossain vaiheessa kerron tunnustuksen myötä itsestäni ne seitsemän asia..

  SvaraRadera
 5. Anna, oikeastaan vähän harmi, että vanha blogisi on poissa, mutta saammehan lukea paljon uutta tässä uudessa sitten.

  Kirsti, olen viettänyt monta hetkeä lukemassa sinun blogiasi ja mietteitäsi sekä seurannut keskusteluja, joskus pienen kommmentinkin kirjoittanut toisten joukkoon. Hyvä, että on tällainen paikka, missä asiasta kiinnostuneet voivat käydä selvittämässä kantojaan. Joutumatta tuomituksi puoleen tai toiseen suuntaan. Tasoittelet sopivasti väliin intohimoisena vellovan keskustelun laineita.

  Heli, blogisi on värikäs aarreaitta. Vieläkin uneksin niistä hehkuvista unikoista.

  Arleena, oli niin hauska tutustua sinuunkin, kun tohdin ottaa askeleen. Kuvailet laajoja kokonaisuuksia varsinaisella selkokielellä, sujuvasti.

  SvaraRadera
 6. Ihanat kiitokset tunnustuksesta. Lämmittää mieltä ja mukava löytää uusia blogeja seurattavaksi. Terveisin Mimmi M

  SvaraRadera
 7. Mimmi, ole hyvä vain! Teet arvokasta työtä (vai onko se huvia!?) kertoessasi resepteistäsi kuvin ja sanoin. Se innostaa meikäläisenkin kaltaista vähemmän keittiöasioista kiinnostunutta yrittelemään kaikenlaista.

  SvaraRadera