onsdag 22 juni 2011

Poutapäivä

Nyt olen leikannut kaikki olemassa olevat nurmikkoni, eilen pari kolme tuntia, tänään pari tuntia. Minulla on jonkinlainen mania saada lisää leikattavaa ja aina tilaisuuden tullen suuntaan keulan tuntemattomille urille ja laajennan leikkualaa. Jos on oikein tutkimatonta maastoa, käyn edeltäpäin katsomassa, missä kivet ja kannot ovat, ettei tule vahinkoja. Eilen huomasin, löysin, kämmekkäkukkia, joita en aikaisemmin ole nähnyt! Tänään olen myös niittänyt pitempää heinää pois ensin. Ajelen polkuja metsään. Niinkuin bensa ei olisi jo tarpeeksi kallista! Mutta jotain huviahan sitä pitää olla. Leikkaan ruohoa mieluummin kuin pesen ikkunoita, ehdottomasti!
Niittäessäni ja kitkiessäni huomasin myös, että pensaissa kasvaa valkoisia sormustinkukkia, joita en muistaakseni ennen ole nähnyt. Niistä olen myös iloinen. Ovat vaaleanpunaisetkin kauniita, mutta valkoiset antavat hienon lisän.
Jaha, bloggeri ei ollutkaan samaa mieltä kuvan laittamisen kanssa. Ollaan sitten ilman kuvia!
Muutenkaan ei tänään oikein suju. Olo on aika hontelo, mahatauti taitaa olla tulossa. Mistähän sekin tulee, ei aavistusta. Heikottaa.
Bloggaamisen aiheetkin on vähän hukassa. En viitsisi aina väsyttää lukijoita kukkakuvillanikaan. Ja bloggeri kieltäytyikin juuri yhteistyöstä siinä suhteessa.
Kirjallisuusblogeissa (mm Leena Lumi) on yllytetty listaamaan sata mieskirjailijaa, jotka on lukenut ja joista on pitänyt. Siinä voisi olla jotakin purtavaa. Sata vaikuttaa paljolta, mutta jos listaisi niin pitkälle kuin pystyy... Samoin sata naiskirjailijaa omalle listalleen. Olisihan siinä samalla trippi takaisin luettujen kirjojen pariin.
Jostain luin "aarrekartasta", jonka voisi tehdä miettiessään, mitä haluaisi tehdä seuraavien vuosien aikana, jne. Aarrekarttaan voisi kirjoittaa, lisätä kuvia siitä, mitä haluaisi, mistä haaveilee jne. Sen voisi ripustaa vaikka seinälle, jossa se aina muistuttaisi mihin olet menossa, missä on päämääräsi.
Uusi hallituskin on muodostettu. Pitää katsoa uutiset nyt. Ja levätä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar