lördag 4 juni 2011

Aamuhetki

Niin jäi Linley näkemättä. Tai oikeastaan katsoin alkua, mutta totesin heti nähneeni tämän jakson aikaisemmin, joten se siitä. Se on niin hyvä sarja, että kyllä sen toiseenkin kertaan katsoisi, jos lähetysaika olisi vähän inhimillisempi.
Neljän ja puolen yöunitunnin jälkeen taas liikkeelle. Kävin aamukävelyllä 6 -7 aikaan. Tässä näkymiä :Pihlajasta lähtien kuvat ovat elämäni tontilta.
Näin tänä aamuna. Päivä näyttää, mitä tuo tullessaan. Nyt aamuteetä (-kahvia) laittamaan ja nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta viikonloppuna!

6 kommentarer:

 1. Upea posliinikukan kukinto!
  Tuoksu tahi paremmin minun nenässä haju ja tahmea mesi ovat posliinikukan huonot puolet.
  Kaunis aamulenkkimaisema.
  Hyvää viikonloppua!

  SvaraRadera
 2. Kyllä tuo kukinto aina ilahduttaa, vaikka tuoksusta voidaan olla eri mieltä. Aamulla on ilma kuulasta ja rauha maassa, silloin on mukava olla liikkeellä. Kiitos, Tarina, samoin!

  SvaraRadera
 3. Ompa teillä kesä edennyt pitemmälle kuin täällä Porin puolessa. Siellä varmaan saisi jo paljon ötököitä kuvattua.

  Teuvo Noormarkusta

  SvaraRadera
 4. Sinun kesä on jo pitkän askeleen edellä meihin täällä etelä-pohjanmaata elävien maisemassa. Kaunis kuvasarja ja voin kuvitella tuon aamun raikkauden.

  SvaraRadera
 5. Teuvo,
  Onko todella niin!? Kun katselen blogeja, monessa on jo niin paljon kukkia, että luulin kevään olevan jo pitkällä sielläkin! Onhan niitä ötököitä täällä, mehiläiset juuri lentelevät ahkerasti nyt, perhosia on näkynyt ja muurahaisia on paljon! Yritän elää rauhanomaista rinnakkaiseloa ison muurahaispesän kanssa, joka on kasvihuoneeni nurkalla. Arvaapa vain, voinko siinä liikkua joutumatta tutkimuksen kohteeksi muurahaisten taholta.

  SvaraRadera
 6. Sirkkis,
  Samat sanat kuin edelliseen vastaukseen. Uskoin sielläkin kevään jo rynnineen eteenpäin! Täällä on kyllä jo kesä. Näin eilen ensimmäisen kerran myös pääskysiä, ne olivat pesänrakennuspuuhissa ja hakivat rannasta savea. Kiva kun pidit kuvista ja oli todella raikasta eikä vielä liian kuumaa, kuten on päivällä.

  SvaraRadera