torsdag 26 maj 2011

Väliaikaraportti

Vieläkään ei kaikki toimi koneessa, en voi kommentoida blogpspotiin, en voi liittää kuvia postaukseen, en voi kirjautua ulos. Onkohan meikäläinen kaapattu?! Tai virus iskenyt pahemman kerran. Näin tyhmiä kyselee vain asiaan perehtymätön. Täytyy kai pikku hiljaa ruveta apua hakemaan, jos tilanne ei muutu. Ja samalla kiitokset kaikille, jotka olette ottaneet osaa kiperään tilanteeseeni!
Sitä odotellessa muutama sana. Kun tökkii, niin tökkii kunnolla: En saanut myöskään ruohonleikkuria käyntiin, kun ajattelin jatkaa ruohon leikkaamista. Arvoitus sekin. Täytyi jättää apua odotellessa tältä erää ruohon leikkaaminen ja jatkaa entisellä lapiolinjalla: siis suunnittelua, kaivamista, mullan kärräämistä, kasvien siirtämistä. Sitä kyllä riittää rajattomasti.
Kerroin istuttaneeni muutaman perunan maahan, yksi perunanvarsi oli tullut pintaan tänä aamuna. Maahan  istutetusta, ei ruukkuun istutetusta.
Blogeja lukiessani olen havainnut, kuinka pitkällä mantereella on esimerkiksi omenapuiden kukkiminen. Minun omenani on vasta nuppujaan availemassa hädin tuskin.
Vahinko vain, kun en voi kommentoida toisten blogeja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar