söndag 22 maj 2011

Automaatit ja tv-katselua

Istuin hyvän tovin kasvihuoneessa eilen illalla ja mietin, miten automaattiset luukunavaajat asennetaan. Lopulta minun oli taivuttava ja käytävä katsomassa netistä asennusohjeet. Kyllä nykyään on helppoa saada tietoa, kun on tietokoneet. Sieltähän se sitten selvisikin. En paljon ollut vikaan ajatellut, sain vain varmistuksen ja tarkan ohjeen. Ja tällaiset niistä sitten tuli:
Luukku suljetussa tilassa.
ja toinen jo vähän auenneena. Aukeamisen ja sulkemisen säätelee lämpötila kasvihuoneessa. Mitään ulkopuolisia voimanlähteitä ei tarvita.
Pitkästä aikaa teki mieli  asentaa ne paikoilleen,  ei tarvitse niin kovasti huolehtia ovien ja luukkujen avaamisesta  käsin.
Kolmeen kesään ne eivät ole olleet paikoillaan. Ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun asensin ne itse. Saa nähdä, pysyvätkö koko sesongin ajan!
Ne on taas otettava pois pakkasten tullessa.

 Eilen illalla tuli katsottua televisiota taas. Dekkareita tykkään katsella, jos ei mitään muuta hyvää filmiä ole katsottavana. Eilen tuli kakkoselta saksalainen Stuttgartin rikospoliisin toimintaa kuvaava filmi. Siskan, myös saksalainen poliisifilmi, katson jos voin. Ja useimmiten katson Barnabyn, jos jaksan, Pihlin. Vareksen olen nähnyt vain kerran, samoin Vargin.
Sitten puoli yhdeltätoista alkoi King Kong, uusi versio. Oikeastaan se oli aika mielenkiintoinen,  vaikka olikin täyttä fictionia. Surullinen loppu, kun King Kong sitten lopulta ammuttiin kuoliaaksi New Yorkissa. Sellaisia ne filmit ovat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar