söndag 15 maj 2011

Euroviisut

Myöhään eilen illalla istuttiin koko Euroopassa telkkarin ääressä kuuntelemassa tämänvuotista euroviisukisaa. Odotukset olivat suuret kaikilla osanottajilla varmaankin. Kisan alku olikin vauhdikas vetävän rockipoppiesityksen ansiosta. Sitten ensimmäisenä olikin Suomen Oskarin vuoro astua afeenalle. Hän oli oma itsensä ja lauloi laulunsa ihan okei.
Luulen vain, että Oskarin mahdollisuuksia vähensi hänen esiintymisensä ensimmäisenä. Esiintyjiä oli paljon, on aivan inhimillistä, että ensimmäisenä esiintynyt "unohtuu", niin sanoakseni.
En jaksanut kaikkia katsoa enkä kuunnella, ratkoin parit ristisanat, ja lopulta annoin periksi väsymykselle ja painuin pehkuihin ennen kahtatoista. Kumma kyllä, heräsin tunnin unien jälkeen, panin radion päälle ja pääsin näin kuulemaan loppuäänestysten tulokset.  Oskar jäi sijalle 21. Ruotsin Eric Saade menestyi paremmin. Näin hänen esityksensä aikaisemmin tv:ssä ja kyllä tuntui, että siinä kappaleessa on voittaja-ainesta.
Onnittelut kolmannesta sijasta!
Kuka sitten voitti? Azerbaizan. Toiseksi tuli Italia.

6 kommentarer:

 1. Minä valvoin loppuun asti ja surin Oskarin huonoa sijaa. Aina ensimmäisenä on huonotila. Minun suosikki oli Ranska ja sitten Kreikka.

  SvaraRadera
 2. Kylläpä jaksoit valvoa! Minulta vain ei onnistunut tällä kertaa. Ensimmäisen esiintyjän asema ei ole hyvä, vaikka jonkunhan on aina aloitettava. En osaa sanoa mitään muista viisuista, Ranskan kyllä muistan, sehän oli se oopperalaulaja, hyvähän hänkin oli. No, nyt on taas viisuiltu vuodeksi eteenpäin ja voidaan keskittyä muihin asioihin. Mukavaa alkavaa viikkoa toivottelen täältä sateen keskeltä.

  SvaraRadera
 3. Kyllä vähän harmittaa kun Suomen hieno kappale ei oikein menestynyt, katsoin kuitenkin loppuun saakka, melkein. Ja löysinpäs lopulta tänne toiseenkin blogiisi :)

  SvaraRadera
 4. Kiva kun löysit tännekin, Anja, ja liityit samantien mukaan! Harmihan se oli kun Suomen Oskar jäi niin kauas kärjestä ja semifinaalissa hän oli äänestyspisteissä kärkijoukkoa kuulemma. Euroviisujen voittoa on kovin vaikea etukäteen ennustaa.

  SvaraRadera
 5. En voinut katsoa viisuja, kun oli aamuvuoroon meno.
  Voittajan kappaleesta tuli mieleen Modern talking 80 luvun kipaleet.
  Virkistävää sadepäivää!

  SvaraRadera
 6. Näinhän se on, kaikkea ei voi tehdä, kun arki asettaa omat rajansa. Mutta eihän se mitään, eteenpäin vaan mennään! Sade on tosiaan virkistävää välillä, kiitos samoin sinulle!

  SvaraRadera