onsdag 18 maj 2011

Mietteitä ja puurtamista

Päivät kuluvat ulkona puurtaessa. Ei ehdi bloggaamaankaan. Kevään innoittamana olen kaivanut uusia perennapenkkejä, jotta saan kasveja  siirrellä ja jakaa ja monistaa. Se on sellaista pilviselle päivälle sopivaa puuhaa. Pilvistä onkin ollut monena päivänä. Tänään aurinko taas paistaa ja on kuivaa, niin käytyäni aamulla kaupassa olenkin sitten taas ollut puusouvissa, sahannut poikki rankakasan puita, vielä on halkominen edessä. Olen halkonut kaikki edelliset kasassa odottaneet puut. Polttopuita onkin edelleen jo valmiina muutamaksi vuodeksi. Vaikka poltinkin menneenä talvena reippaasti puita joka päivä! Kyllähän se auttoi lämmityslaskun kurissa pitämisessä. Siitäkin huolimatta, että sähkön hinta on noussut nyt keväällä reilusti.
Posti toi  Hesarin, joka pursusi moitteita jääkiekkoilijamaailmanmestareiden alkoholinkäytöstä. Kyllä oli aivan ilmeistä, että vastaanottojuhlissa pojat olivat nauttineet shampanjaa vähän yli rajan, senhän näki tv-katsojakin, mutta onko nyt sitten niin välttämätöntä heitä siitä moittiakaan. Tosipaikan tullen he hoitavat kyllä hommansa, kuten nähtiin. Juhlimiselle on oma aikansa, työlle omansa.
Vaikka selvähän se on, että he ovat monen nousevan jääkiekkoilijan esikuvia ja siinä mielessä heidän pitäisi tietää rajansa.
Mutta toisaalta, lentoasemalla oli ensimmäisenä tarjolla luultavasti juuri shampanjaa heidän astuessaan koneesta. Tuskin sekään alkoholitonta varianttia oli.
Vähän kaksijakoista kaikki. Olisikohan ihan sellaista tekopyhyyttä arvostelijoiden suunnalta. Mene tiedä. Joka tapauksessa pojat olivat juhlansa ansainneet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar