fredag 27 maj 2011

Sateista

Aamulla idänpuoleinen taivas oli huikean punainen, tasaisesti koko taivaanpuolisko. Oli kuivaa, tyyntäkin vielä, mutta mieleen muistui sanonta "aamurusko päivän p-ska" sekä eilisiltainen sääennuste tv:ssä, jossa luvattiin sadetta ainakin osaksi päivää. Radion aamu-uutisissa luvattiin vain pilvistä ja tuulista.
Niin se sade sitten alkoi yhdentoista aikoihin. Olin melkein saanut pyykit kuivaksi ulkona, mutta jouduin ne kiiresti hakemaan sisälle, koska sateen loppumisesta ei ollut tietoa.
Näillä eväillä mennään sitten tänään.
Käytän tällä hetkellä Chromea selaimena, koska siellä kaikki toimii toisin kuin Explorerissa. En vain heti sitä mahdollisuutta hoksannut, vaikka asian tiesinkin. Olen monesti aikaisemminkin siirtynyt chromiin, kun explorerissa on häikkää. Ja aina on toiminut.
Olen keräillyt yhteen  tavaraa, jonka voisi viedä kirppikselle myytäväksi. Kaikenlaista tekstiiliä verhoista pöytäliinoihin, virkattuja liinoja ja verhoja. Sekä vaatteita,  erikokoisia ja -näköisiä laukkuja ym., leikkikaluja, kirjoja, sisustustavaroita, osa saa jäädä seuraavaan kertaan. Jos nyt tästäkään kirppiksestä totta tulee, kun sää on näin epävakaista. Se pitäisi pitää nim. ulkona.
Totesin vain, että uskomattoman paljon tavaraa kerääntyy kaappeihin varsinkin, kun emäntä ei haluaisi mitään heittää ikinä  pois!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar