torsdag 27 oktober 2011

Tihkusadetta Duggregn

- Sataa, harmaata mutta lämmintä. Olin toista tuntia ulkona viimeistelemässä eilisiä istutuksiani sekä kärräsin viimeiset kolme kärryllistä pölkkyjä puuvarastolle odottamaan halkomista ja lopulliseen pinoon pääsemistä,  odottamaan polttamista joskus muutaman vuoden päästä. Nyt siis kaikki kaadetut puut on korjattu pois metsästä. Luulisin, että polttopuitten tekeminen jää pois ensi kesän ohjelmasta. Vasta seuraavana kesänä ehkä.
Piti mennä suihkuun, mutta jäinkin koukkuun tietokoneelle.
- Ett stilla regn faller i dag. På morgonen var det mörkt ännu vid 9-tiden då jag gick ut för att få min dagliga ranson av frisk luft. Men det regnade! Det störde mig inte alls utan jag satte igång med att köra några lass ved från skogen med skottkärran. Det blev tre lass och nu är allt räddat undan för möjliga snödrivor.
- Eksyin katselemaan vuoden takaisia blogikirjoituksiani. Se olikin inspiroiva kokemus. Niin lyhyesti ja niin pienistä aiheista! Ja usein ilman valokuvia! Tikustakin voi tehdä asiaa.
- Sedan skulle jag in och byta torra kläder, tvätta håret först, men här sitter jag vid datorn, råkade läsa något av mina gamla inlägg från förra året. Jag blev begeistrad, så korta inlägg, ofta utan några bilder alls.

4 kommentarer:

 1. Här vaknade jag av att det regnade rejält. Smattrandet på fönsterblecket hördes bra och vi som hade sovit länge steg upp:) halv nio! Lång sovmorgon.

  ha en fin dag!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Karin,
  Sköööönt att ni kunde ha sovmorgon! Jag var uppe vid 6-tiden, så jag missade inte heller Ålandsradion och hörde dig prisa nyponen! Du hade så klar och glad röst! Nu går jag och tar vara på alla nypon jag hittar.
  Ha en fin höstdag du också!

  SvaraRadera
 3. Syksy on saapunut, sateisena, tuulisena ja hämäräkin on hiipinyt lähelle. Sisällä lämpö antaa mielen levätä ja ajatella päiviä eteenpäin. Kohta astumme askeleen lähemmäksi joulun syliä. Sen jälkeen on mieli valmiina ja uteliaana odottamassa uutta kevättä ja kesää. Noin päiviemme kulku kulkee ja me joka hetki uteliaina katselemme , kuuntelemme , mitähän se tänään on tuomassa :)

  SvaraRadera
 4. Sirkkis,
  Niinhän se menee. Pidän todella tästä syksyisestä vuodenajasta,kun se on tällaista hiljaista sadetta, hämärää, suhteellisen lämmintä, välillä aurinko paistaa. Nautin todella tyynestä, kosteasta hämärästä näin syksyllä. Ja pian alkavat jouluvalot loistaa ja joulukiireet painaa päälle. Oi, ajatella, sitten voimme, kuten sanot, alkaa odottaa uutta kevättä ja kesää. On se vuodenkierto nopeaa...

  SvaraRadera