fredag 24 september 2010

Vain ongelmia

Aina kaikki muuttuu, mutta harvoin paremmaksi. Nyt en saa kuvia tietokoneelta omasta arkistostani vaan pitäisi siirtää vain wbbarkistosta, Picasa-arkistosta tai blogin arkistosta. Tiedä sitten, missä vika.
No, joka tapauksessa, eilen palattiin päiväjärjestykseen siinä mielessä, että mallista piirtäminen alkoi. Mallina oli salskea nuorimies, joka mallitti meille jo keväälläkin. Tulihan hänestäkin jonkinlainen kuva, vaikka miehen piirtäminen onkin paljon vaikeampaa kuin naisen. Kuvia en voi nyt panna mukaan, kun kone ei suostu yhteistoimintaan.
Meitä oli kaikenkaikkiaan kymmenkunta opinhaluista paikalla.
(PS. Sain kuvan erilaisten kokeilujen jälkeen piirustusblogiini.)

4 kommentarer:

 1. Blogissani on tunnustus sinulle ja blogillesi. Käyhän katsomassa :-)

  SvaraRadera
 2. Iloisesti yllättynyt kiitos sinulle tunnustukesta!

  SvaraRadera
 3. Minustakin tuo kuvien lataaminen on tullut vain huonommaksi, monin paikoin vain hidastunut. Ensin minäkin luulin, että tietokoneelta ei voi ladata ollenkaan, mutta olet varmaan jo huomannutkin, että laatikon yläreunaan iilmestyy kohta, josta voi ladata kuvia myös tietokoneelta. Jostain kumman syystä se teksti latautuu siihen hitaammin, joten ei aina edes näy.

  SvaraRadera
 4. Kirlah,
  Juu, kyllä satuin sitten huomaamaan, että ylälaidasta löytyi paikka, mistä pääsee lataamaan tietokoneelta, mutta hidasta se on edelleenkin ja joka kuva pitää erikseen hakea uudestaan alusta alkaen. Huonommaksi on käynyt homma.

  SvaraRadera