onsdag 1 september 2010

Syyskuu

Syyskuun ensimmäinen päivä. Kai se sitten on syksyä nyt. Valintojen edessä on kiperät paikat, kun pitäisi tietää, minkä kurssin ottaa ja minkä jättää. Vaiko vain nauttisi koti-illoista takkatulen äärellä kutimen kanssa. Täytyy tunnustaa, että sekin vaihtoehto tuntuu houkuttelevalta: Siis ei menoa kaikkina iltoina! Eikä läheskään kaikkina, jos vain on päiväkursseja, valitsen niitä mieluummin. On muuten mukavaa, kun saa ilmoittautua tietokoneella, ei tarvitse soitella ja jonottaa eikä käydä paikan päällä.
Otin kroki-piirustusnäyttelyn alas eilen. Kesä on ohi myös sillä rintamalla.
Syyskuu alkaa sateisissa merkeissä. Aamupäivä tosin oli aurinkoista, minäkin olin pinoamassa polttopuita talteen. Se olisi mukavaa touhua, jos ei olisi niitä muurahaisia! Ne oikein innostuvat, kun menee niitten polkuja tallaamaan. Lopulta muurahaisia on joka puolella jaloista päälaelle asti, kiipeilevät vaatteitten päällä ja sisäpuolella ja hiuksissa. Aina on lopulta periksi annettava. Illalla, kun on viileämpää, onnistuu ehkä paremmin.
Kun lopetin, katselin kameran kanssa kukkivia kukkia puutarhassa, kierros jäi kesken kun sade yllätti. Panen niistä toisen postauksen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar