onsdag 27 oktober 2010

Taas saimme

nauttia aurinkoisesta syyssäästä. Lämmintäkin oli ainakin viisi astetta. Eikä satanut koko päivänä.
Katselin talouttani iltapäivällä miettien, että vieläkään ei oikeastaan mikään asia ole paikallaan, eivät  huonekalut sen enempää kuin esim. taulutkaan. Muutamia perhekuvia kyllä ripustin seinälle joskus vuosi takaperin. Kaikki on tilapäisen tuntuista. Osaksi siksi, että vie aikansa, ennenkuin "kotiutuu" ja tietää, kuinka haluaisi kaiken  olevan. Toisekseen, täällä luonani on keskimmäisen pojan tavaroita sijoitettuna, kunnes heidän uusi tilavampi kotinsa valmistuu. Ja nuorimmainen on pitänyt maallisen omaisuutensa täällä kotona, koska hän on ensiksikin opiskellut toisella paikkakunnalla, sitten halunnut olla seuranani näin alkuun. Nyt hänkin on päättänyt siirtyä omaan huusholliin ja on  jo asunnon löytänytkin.
 Tämän tietäen ja tiedostaen en ole pitänyt mitään kiirettä ns sisustamisen kanssa. Toivon vain, että kumpikin ottaa mukaansa mahdollisimman paljon huonekaluja ja muuta tarvittavaa. Näin minulle jää vähemmän mietittävää...
Tänään ilmestyivät ensimmäiset banaanilaatikot näkyville  muuttotavaroita varten. Nokia-kissa näkyy ihmettelevän, mitä on tekeillä. Aivan varmasti se muistaa meidän muuttomme tänne kaksi vuotta sitten, jolloin se itsekin ahdettiin kuljetuslaatikkoon ja asuimme laatikoiden keskellä niin ennen kuin jälkeenkin muuton. Sen käyttäytymisestä päättelen, että se muistaa, aivan varmasti.
Meidän muuttomme jälkeen vein muuttolaatikot kierrätyskeskukseen, josta joku tarvitseva sai ne taas käyttöönsä. Siellä vielä ollessani tulikin joku kysymään muuttolaatikoita...
Nämä ovat niitä, jotka jäivät säilytyslaatikoiksi, toistaiseksi. 

2 kommentarer:

  1. Mainio ilme Nokialla. Meidänkään kissamme eivät erityisemmin pidä muuttamisesta. On kumma, että kaikenlaisiin laatikoihin ja jopa kuljetusboksiin ne menevät mielellään, kunhan joku muu ei yritä laittaa niitä sinne.

    SvaraRadera
  2. Kissa haluaa itse määrätä tekemisistään! Nokia ei missään nimessä halunnut tuolloin muuttaessamme sinne kuljetuskoriin, mutta mikäs auttoi. Siitä kai se sai sitten sellaisen kammon kaikkia laatikoita kohtaan. Kai se kaksi vuotta on lyhyt aika kissankin muistissa..

    SvaraRadera