måndag 4 oktober 2010

Eilen

Eilen oli mitä kaunein syyspäivä. Aurinko lämmitti mukavasti ja tuuli puhalteli leppeästi etelästä. Pakkohan siitä oli tulla ulkoilupäivä. Aamupäiväkierroksella otin muutamia kuvia. Rannassa oleva saarni oli tiputtanut lehtensä lähes tyystin. Viereinen koivu on aivan vihreä vielä.
Saarnen lehdet makaavat maassa sen juurella. (Kamera oli taas vinossa käsissäni, huomaan.)

Sitten kamera jäi sisälle, kun ryhdyin polttamaan oksakasoja. Avuksi tuli poika perheineen ja ystäväperheineen, joten meitä oli aika iso joukko iltapäivää viettämässä luonnon helmassa. Tunnit kuluivat rattoisasti, kun lapset saivat olla hyödyksi ja samalla leikkiä keskenään omia leikkejään. Välillä heille oli tarjolla grillausta ja muuta suuhun pantavaa. Pikku-Emilkin oli mukana kantopussissaan. Isommatkaan lapset eivät kaipailleet tietokoneen ääreen.
Oli todella hieno päivä ulkoiluun.
Kaiken kruunasi rajavartiolaitoksen pikavene saapuessaan yllättäen laituriin mukanaan yksi pojista kahden työtoverinsa kanssa. He olivat partioimassa vesillä ja poikkesivat, kun näkivät liikettä pihassa. Eivät he kauaa voineet viipyä, vaan suuntasivat taas merelle myrskyävälle, vastatuuleen kahden  perämoottorin,  yht. 450 hv, voimalla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar