fredag 1 oktober 2010

Syksyä se on

Kahtena yönä on ollut lämpötila nollan alapuolella niukin naukin ja aamulla ruohikossa kuuraa. Tänä aamuna oli jopa auton lasit jäässä lähtiessäni kauppaan puoli kymmenen aikaan. Päivällä on vielä aurinkoisella säällä yli kymmenen astetta lämmintä.
Syksyn tullen sitä tekee mieli vetäytyä sisätiloihin ja puuhailla kaikenlaista.
Tämä 7-veljestä -lanka inspiroi etsimään malleja liivin tekemiseksi. Kahdesta lehdestä löysinkin sopivia, joita yhdistämällä aloin neuloa ja tulos on tällainen:

Napit vielä puuttuvat. Ainakin liivi on lämmin ja se oli perusajatuksena tekemiseen ryhtyessäni. Tarpeeksi pitkä ja siinä on taskutkin.
Kuvien siirtäminen blogiin on tullut niin hitaaksi ja hankalaksi, ettei kärsivällisyyteni riitä useamman liivikuvan lataamiseen.
Voinhan yrittää vielä kuvaa lastenlasten kaneista, jotka asustelevat häkissään perheen talon puutarhassa.

Häkki ei ole turhan pieni, siellä on tilaa temmeltää ulkosalla, päästä sateelta suojaan, kaivaa käytäviä, sekä tietysti päästä lämpimään ja kuivaan pesäosaan käytävää pitkin.


2 kommentarer:

  1. Oi, miten kauniit, lämpimät värit liivissä ja söpöjä pupusia. Mikähän mahtaa sinun kuviesi latautumista hidastaa. Missä tiedostomuodossa sinä niitä siirrät? Sillä on tietääkseni paljonkin vaikutusta.

    SvaraRadera
  2. Kiitos kommentistasi! Olen ladannut kuvat JPEG-muodossa ennen ja nyt. Jokin aika sitten blogin latausohjelma vaan vaihtui, ja koko toimitus kestää ikuisuuden tai sitten ei onnistu ollenkaan.

    SvaraRadera