söndag 24 april 2011

Pääsiäisaamuna

Heräsin taas puoli kuudelta ja Nokian kanssa nousimme ylös. Aurinko vasta ilmoitteli nousuaikeistaan itäisellä taivaalla, mutta oli niin valoisaa, ettei tarvinnut valoja sytyttää. Aamutoimet sujuivat hissukseen, koko kroppa natisi liitoksissaan eilisen ulkona touhuilun ja haravoimisen jälkeen. Annoin vähän ekstra vauhtia kropalle vielä aamujumpalla, jonka jälkeen olo tuntuikin vetreämmältä. Pakkohan oli vielä lähteä aamulenkille, sellaiselle minisellaiselle, puolituntiselle. Jotenkin vain tuntuu, että ilman tuota raittiin ilman annosta ja lintujen laulun kuuntelemista jää aamun aloitus puolitiehen.
 Nyt on Nokia puolestaan mennyt ulos raitista ilmaa haukkaamaan. Ehkäpä se tutkailee ympäristöä, jospa sieltä jokin kollikissa tulisi tervehtimään. Kuten naapuruston Tarzan, keltainen, sutjakka ja niin eläväinen ja ystävällinen kolli, joka kuljeskelee ympäri kylää. Onneksi se on vielä säilynyt vahingoilta. Vaikka Tarzan ilmestyisikin, niiden ilot jäisivät kuitenkin lyhyiksi, sillä Nokia on sterilisoitu jo nuoruudessaan, nyt se on 12 vuotta vanha. Eikä se muutenkaan ole kiinnostunut seurasta kylläkään.
Aurinko on noussut jo korkealle sinisellä taivaalla. On lähes yhtä tyyntä kuin eilen aamulla, yöllä oli kyllä ollut pakkasta asteen pari. Tänään ei sitten töitä tehdä, korkeintaan panen veden päälle kesämökkiin. Saan samalla kasteluvettä ruukuille.
Edelleen rauhallista ja hyvää pääsiäistä!

2 kommentarer:

  1. Oletan nyt olevan hyvän muuttokelin ja saaristossa voi olla paljon muuttolintuja ylipäätään.
    Namu unia ja mainiota maanantainpyhää!

    SvaraRadera
  2. Paljon on lintuja liikkeellä. Kevät on tullut, kun vesilinnut ovat saapuneet. Kiitos, samoin!

    SvaraRadera