fredag 15 april 2011

Krookuksien aikaan

Aurinkoinen huhtikuun päivä taas tänään. Kuukausi on puolessa välissä. N. kymmenen astetta lämmintä varjossa. Länsituuli puhaltelee. Olen ollut haravoimassa eilen ja tänään. Oudokseltaan se tuntuu kropassa tosi makeasti. Tuskin liikkumaan pääsen, niin on ruoto ottanut ja saanut kyytiä!
Piti jäädä illalla pois kevään viimeiseltä kurssitunnilta, kun en kerta kaikkiaan jaksanut. Toinen asia tietysti on, että olisin voinut ottaa rennommin eilisen päivän. Mutta kun oli iili päällä tehdä juuri nyt.
Kukkia  ilmestyy lisää ja mehiläisiäkin jo lentelee. Muurahaiset ovat vallanneet puolet tontista.
Pian on metsänpohja sinisenä sinivuokoista.
Krookuksia on myös keltaisia, tuolla taka-alalla, ja valkoisia.
Kevättähdet täydessä kukassaan, etualalla leskenlehden kukka.
Jäät pysyttelevät vielä paikoillaan. Mutta jäille menemistä ei ole enää. Ranta rupeaa olemaan sulana. Varmaan seuraavan myrskytuulen aikana lähtevät jäätkin.

4 kommentarer:

 1. Voi minä niin rakastan noita kevään pieniä ensimmäisiä sinisiä kukkia. Asuin aiemmin omakotitalossa ja minulla oli paljon skillankukkia ja sinivuokkoja. Krokus ei kerinnyt koskaan oikein runsaasti kukkimaan kun joku eläin parturoi kaiken.

  SvaraRadera
 2. Kiitos, Sirkkia, kommentistasi! Koska ne ovat ensimmäisiä keväällä, niitä pitää ihmeinä, kun ne ilmestyvät näkyviin. Ja juuri nuo siniset kukat ovat ihastuttavia. Täälläkin kyllä kauriit käyvät herkästi napsimassa krookukset, kumma kyllä ei vielä tänä vuonna! Kävin katsomassa blogiasi ja liityn lukijaksesi myös!

  SvaraRadera
 3. Kiva minä huomasin. On hauska tutustua näinkin. Olen kurkkinut sinun muitakin sivuja ja ihastuin niihin tauluihin joita esittelit. Minäkin olen elämäni maalannut , piirtänyt ja muuten vain söherrellyt. Nykyisin enempi vain posliinia ja nukkien kasvoja.

  SvaraRadera
 4. Netti onkin oivallinen keino päästä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin. Olen iloinen, kun sanoit pitäväsi sivuistani. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

  SvaraRadera