fredag 31 december 2010

"Vuosi vanha vaipuu hautaan..."

Vanhan vuoden viimeinen päivä valkeni (jos nyt sitä sanaa voi käyttää kun päivälläkään tuskin on hämärää valoisampaa ) -1,5 asteen pakkasessa. Pilvistä on, yöllä on satanut hiukan lisää lunta, mutta ei vaadi aurausta. Minä kyllä kolasin pihan puhtaaksi lumesta. Luvassa on etelätuulta joka yöllä voimistuu 15:een m/s. Siis varsin leuto on vuodenvaihde.
Tottakai kävin pienellä asioimiskierroksella heti aamutuimaan, sain samalla tämän päivän iltalehden (yhdeksältä aamulla!). Tilattujen lehtien kulku on huomattavasti hitaampaa.
Sitä voin lueskella ja ihmetellä sen juttuja päivän mittaan, siinä on myös sopivaa puuhaa illaksi, nimittäin sanaristikoita ja sudokuja.

Niitä onkin sivukaupalla, joten tekemistä riittää niiden kanssa.
  Raketteja saattaa lentää ilmaan jokunen, jos nuoriso innostuu kyläilemään. Muutenkin kyllä ympäristössä paukkuu ja välähtelee ja salamoi aivan riittävästi puolen yön aikaan. Musta yö valaistuu kuin päiväksi rakettien ampumisen aikaan. Joskus näkyy punaisia pelastusrakettejakin, vaikka niiden huvikseen ampuminen onkin kiellettyä ymmärrettävistä syistä.
Saa nähdä, onko säästökampanjat purreet yhtään rakettien määrään.
Tällaista! Rauhallista Uuden Vuoden viettoa toivon jokaiselle lukijalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar