torsdag 30 december 2010

Ajelulla ennen lumentuloa

Aivan kuten säätiedotuksessa on ennustettu iltapäivällä rupesi satelemaan lunta taas hissukseen. Onneksi ei käy tuuli, ainakaan vielä. Päivä tuskin valkeni, kun se jo alkoi tummua iltaa kohti. Aamulla jo ilma oli leudontunut, vain -2 astetta pakkasta. Samaa ollut koko päivän. Koska huomenna on vuoden viimeinen päivä ja uuden vuoden aatto, lähdin jo tänään ajelemaan asioille. Ajelin kaupunkiin asti n. 30 km yhteen suuntaan. Lunta on joka puolella, mutta maanteillä on hyvä talviajokeli kun ajelee rauhallisesti. Poikkesin isoimpaan kauppahalliin, jossa en ole pitkään aikaan käynyt ja katselin ympärilleni kaikessa rauhassa. Sain esim. linnunsiemenet ja talipallot ym sopuhinnalla sieltä.
Sitten tein kierroksen kaupungissa, ennenkuin käänsin keulan taas kohti landea. Aina mahdollisimman nopeasti takaisin! Mitkään kaupungin houkutukset eivät vedä vertoja omalle maalaisrauhalle!
Se on tietysti tottumuskysymys, missä viihtyy.

2 kommentarer:

  1. Hyvinkäällä on kiikun kaakun -8 astetta pakkasta ja lunta sataa kiitettävästi.
    Namu unia!

    SvaraRadera
  2. Onneksi parin kymmenen ja enemmänkin asteen pakkaset vähän hellittivät! Ainakin hetkeksi. Hyvää vuoden viimeistä päivää ja Uuden vuoden vastaanottoa!

    SvaraRadera