onsdag 29 december 2010

Tänään

lähdin kävelylle klo 8.21. Haja-asutusalueella se tarkoittaa lähes pimeyttä vielä, kun ei missään ole katuvalaistusta. Mutta kun on lunta maassa, ei koskaan ole täysin pimeää. Lisäksi siellä täällä sijaitsevien talojen aamuvirkkujen asukkaiden sytyttämät valot heijastuvat kauemmaksikin, joten ei pimeässä tarvinnut kävellä. Sitäpaitsi on hauskaa ihailla ihmisten jouluvaloja ulkoa päin. Pimeäkään ei tunnu enää pimeältä, kun valoja tuikkii eri puolilta. Oli -8,8 astetta pakkasta, lähes tyyntä.
Aivot saavat lisähappea ja rupeavat kehittelemään erilaisia ajatuksia kävellessä. Moni ongelma on saanut ratkaisunsa tai alun siihen juuri kävellessä.
Kävely on suoritettava aamupäivällä, muuten se vaikuttaa haitallisesti iltauniin, olen kuullut sanottavan ja todennut sen myös pitävän paikkansa. Itse lähden mieluummin heti aamulla, ennenkuin aloitan mitään muuta. Sen jälkeen on sitten energiaa vaikka mihin.

2 kommentarer:

 1. Aikainen lintu madon löytää.
  Minäkin vapaapäivinä mieluusti lähden aamusta ulkoilemaan ja kotiinpäin tullessa käyn kaupassa, jos on tarvetta tms. asioiden hoitoa.
  Sitten duraselit on ladattu muihin askareisiin.
  Rauhaisaa Rauhan päivää!

  SvaraRadera
 2. Olen aivan samaa mieltä! Ja saa nauttia aamun hetkistä kaikessa rauhassa. Sitten onkin valmis asioita hoitamaan. Latautuneena. Hyvää torstaipäivää!

  SvaraRadera