söndag 6 juni 2010

Viimeiset taimet

Aivan upea sunnuntaipäivä ilmojen puolesta! Eilen oli myös hieno ilma, hyvä olla ulkona, samoin  toissapäivänä. Olen tänä päivänä saanut loputkin taimet istutettua ulos. Osan istutin penkkeihin ulkona,


kuten nämä pienet nupulla olevat samettikukan taimet. Aikaisemmin isoihin  ruukkuihin istutetut ovat olleet kasvihuoneessa, ne ovat ehtineet paljon isommiksi kuin nämä. Mutta pian nämäkin saavat ne kiinni. Perennoista echinacea purpurean taimet istutin penkkiin, samoin ruskoliljan taimet.  En ottanut niistä kuvia vielä.

Hajuherneitä myös penkkiin, mutta myös ruukkuihin samoin krassia. Krassin tiedän viihtyvän ruukussa, toivottavasti myös hajuherne. Ruukut "ojennuksessa" odottamassa kottikärrykuljetustaan paikoilleen.
Aurinko paistaa , mutta tuuli käy niin ei tule liian kuuma työskennellessä. Vielä aion mennä ulos leikkaamaan ruohoa ja katselemaan paikkoja.

2 kommentarer:

  1. Puutarhatöissä on sekin hyvä puoli, että saa jotain näkyvää aikaan. Kivoja ruukkuja olet istuttanut pitkän rivin.

    Näenkö muuten oikein vai onko tuo pihakivenne punertavaa? Minulla on sukulaisia Ahvenanmaalla ja siksi olen käynyt siellä monena kesänä. Punaiset tiet ovat mielestäni tavattoman kauniita ja niitä olen nähnyt vain siellä teilläpäin :)

    SvaraRadera
  2. Kiitos, Millan! Nyt vain odottelen kukkimista. Ja olet aivan oikeassa, kivet ovat punertavia! Ja soratiet ovat punertavia. Ja rantakalliot ovat punertavia. Mantereella (kuten täällä sanotaan) käydessä meikäläisen silmään pistää se, kun kivet ovat harmaita ja tiet ovat harmaita. Eron kallion värissä huomaa jo laivalta katsoessa.

    SvaraRadera