torsdag 3 juni 2010

Pohdintaa

Mietin tässä vielä illan päätteeksi, mitä rupeaisin tekemään seuraavaksi käsityökseni. Jotain pitäisi olla käsillä tekemistä, kun katselee teeveetä, tai kun vain muuten istahtaa eikä tiedä, mitä tehdä. Aloitin pienten pitsineliöiden virkkaamista puuvillalangasta aikomuksena päällystää kangaskassi niillä, mutta pian ajattelin, että onhan se vähän työlästä tehdä palasista kun voisi virkata kokonaisia kaistoja ja yhdistää vain ne. Sitten koko työ unohtui mallin puutteessa. -Sukkien sijasta olisi kiva tehdä jotain muuta, eikä sitäpaitsi villalangasta tekeminen innosta näin kesäkuumalla. Voisin kyllä virkata isoäidin neliöitä ja yhdistää niitä ( on toistasataa valmiina), mutta ei sekään ajatus oikein ole ottanut tulta. Olisi kiva ommellakin jotakin, jos vain keksisin mitä, kun minulla on vanhoja kangaspaloja voisin niitä hyödyntää jotenkin, mutta en vain keksi.
Täytyy katsella käsityölehdistä ideoita. Mutta kun en haluaisi ostaa uusia lankoja enkä kankaita, kun vanhatkin täytyisi käyttää ensin.

4 kommentarer:

 1. Tulipa mieleen yks hyödyllinen, jonka oon itselleni kutonut pyöröpuikoilla. Kirjavat pitkät säärystimet. Käytän niitä yöllä uintireissujen jälkeen, kun jalkaa kramppaa. Tai pitkien kävelyretkien jälkeen. Tai salitreenien jälkeen. Villa helpottaa särkevää tai kramppaavaa tai väsynyttä jalkaa kummasti.

  SvaraRadera
 2. Kiva vinkki,kiitos, voisi ihan toteuttaakin! Ainakin muille käyttöön, nehän ovat aika muodikkaitakin nyt nuoremman polven piirissä. Täytyy katsoa, riittäisivätkö olemassa olevat lankavarat sellaisten tekemiseen (vai pitääkö ostaa vähän lisää jotakin).

  SvaraRadera
 3. Miekin tein talvella itselleni pitkät säärystimet (yli polve) ja ne ovat olleet ahkerasti käytössä.
  Täällä ei muuten ole kesähelle, vaan myrsky, sade ja +7 astetta lämmintä. Se siitä kesästä.

  SvaraRadera
 4. Huomenta! Mutta, Palaga, ei kai se kesä vielä ole mennyt! Ehtii se lämpö ja auringonpaiste vielä tulla! Nythän me vasta oikeastaan ruvetaan pääsemään yöpakkasista (ei ole kyllä (vielä) ollut). Sinäkin puhut säärystimien puolesta, voisi ollakin kiva juttu sitten talvella käyttää itselläkin!

  SvaraRadera