måndag 14 juni 2010

Iltahämyn viettoa

Tänään tein käännöstyön lopputarkistuksia. Soitin tilaajalle, että olen valmis luovuttamaan käännöksen hänelle. On aina helpottava tunne, kun saa  työn päätökseen. Työ päättyy vasta silloin, kun se on luovutettu tilaajalle. Sillä aikaa ehti sääkin muuttua aurinkoiseksi ja niinpä iltapäivällä oli oikein mukavaa olla ulkona ja katsastaa, mitä siellä oli tapahtunut sateen aikana. Kyllä uusia kukkia on puhkeamassa.  Kerron niistä sitten myöhemmin enemmän. Rikkaruohot myös venyneet mittaa.
Olen  aloittanut pienen uuden käsityön. Virkkaan ohuehkosta puuvillalangasta Mary Oljen ohjeen mukaan pitsihuivia. Hyvin helppoa, vain ketju- ja kiinteitä silmukoita. Siitä ei ole kuitenkaan tarkoitus tehdä huivia, vaan kassi! Otan kuvan huomenna. Nyt on jo liian myöhä sellaiseen. On mentävä nukkumaan.

Vielä kuitenkin iltahämärän kuvia ulkoa. Otin ne hetki sitten vaihteeksi. Yleensä kuvani ovat aamulla otettuja. Iltaruskon viimeiset säteet puissa.

Orvokit iltahämyssä. Ja puksipuuni. Terassin toisella sivulla samanlaiset ruukut. 

Grålle ja Nokia iltalevollaan ihmettelevät, mitä se emäntä oikein touhuaa, kun hyppii heidän ylitseen yhtenään häiriten uneen keskittymistä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar