tisdag 15 juni 2010

Hienona

Ajattelin siirtyä tänään tekstiilien maailmaan! Aikaisemmin kerroin juhlavaatteen hankinnasta ja lupasin näyttää kuvankin. Niitä tulikin kaksi, sillä en voinut vastustaa valkoista pellavajakkua, vaan ostin senkin ja tarpeeseen se olikin silloin juhlissa. Ja näin jälkeenpäin erittäin käyttökelpoinen muissakin yhteyksissä.
Leningin pohjaväri on tummansinine ja kuviot lähes valkoisia. Pituus tuollainen reilusti polven alapuolelle. Hihat lyhyet, kaksiosaiset, erittäin hienosti tehdyt sopivasti antamaan suojaa mutteivät liian peittävät tai kireät. Helma myös useampikaistainen, joten helmat liehuvat oikein mukavasti. Silti suora linja säilyy.

Jakku on tällainen, hihat vajaamittaiset, hihansuut ja kaulus kauniisti poimutettu ompelemalla. Pidän tästä kovasti.
Lisukkeina  tummat sukat, mustat korkokengät. Näin säilyi linja ylhäältä alas. Valkoinen pikku olkalaukku vielä. Niin, ja valkoiset helmet kaulassa.Valkoinen hattu olisi sopinut myös, mutta sen ajattelin olevan jo ylipukeutumista joten jätin pois. Eikä siellä kyllä hattuja näkynytkään. Olihan se sisätilaisuus. Hukkasin korvikseni (toisen) jokin aika sitten, kun olin vesakoita putsaamassa, joten korvissa ei ollut mitään. (vain pestyt).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar