lördag 8 maj 2010

Yhtä ja toista

Tänään kylmä sää jatkuu, kylmä pohjoisen tai koillisen suunnasta käyvä tuuli tekee ilmasta kylmän ja olosta ulkona epämukavan. Kunhan tuuli vähän laantuu, aion istuttaa orvokkeja ruukkuihin, joissa narsissit ovat olleet ja rupeavat nyt hiljalleen kuihtumaan, Siirrän narsissit kukkapenkkiin jatkamaan kuihtumistaan ja kasvamistaan.
Pientä huimausta on esiintynyt parina päivänä, en kuitenkaan ole mennyt vielä kanveesiin kertaakaan. Aikaisemmilla huimauskerroilla tällaistakin on sattunut. Olenkin saanut olla huimausvapaa nyt pitemmän ajan. Enkä tiedä, mistä tämä nyt sitten taas johtuu. Korvastako, vai jostain muusta. Aikaisemmin kävin tutkimuksissa asian tiimoilta, mutta koska mitään ei löydetty, olen jättänyt asian sikseen.
Kurssinäyttelyn suhteen on ollut hiukan ylimääräisiä kierroksia, olen ollut näyttelyvahtina ja antanut vaatimattoman osani myös lehdistölle. Josta voitte lukea blogissani sirkka (sirkkasblogg), jos haluatte (profiilin kautta esim.).

2 kommentarer:

  1. Tsemppiä kurssinäyttelylle <3
    Muistathan, että vanhemmiten viattomat oireet muuttuvat ehkä hoidettavaksi.
    Huimaukseenhan on monia syitä. Mullakin on ollut yleisin syy ylikierrokset, mutta saattaa olla verenpaine, saattaa olla silmät, saattaa olla korvat.

    SvaraRadera
  2. Kiitos kannustavista sanoistasi! Näyttelyssä on käynyt ihan mukavasti yleisöä, onhan siellä paljon hähtävää. Mitä taas huimaukseen tulee, sitä todellista syytä ei ole löydetty niiden monien joukosta. Enkä halua viettää aikaani odotushuoneissa ja sitten kuunnella turhanaikaisia selityksiä. Ei ole kärsivällisyyttä.(Voisin kirjoittaa aiheesta vaikka kuinka paljon)

    SvaraRadera