onsdag 5 maj 2010

Kylvötouhuja

Aamu oli todella upea tänään, aurinko nousi kymmentä vailla kuusi täällä, ilma oli aivan tyyni, vain linnut lentelivät ja lauloivat, muuten hiljaista. Sai vain nauttia olostaan. Sitten kuitenkin ajattelin, että pistänpäs loput krassin siemenet kasvihuoneeseen itämään, saan sieltä taimia, jos eivät ulkona kylvetyt lähde kasvamaan. Ja salaatin siemeniä kylvin myös. Sitä ennen latvoin hajuherneen taimet, kuten Sari neuvoi. Vaan en tiedä sitten, mitä se kuun asento siihen sanoo... No, kaikki puutarhatouhu on kokeilua ja hauskaa, tuloksesta huolimatta.

2 kommentarer:

  1. Kerrothan sitten, miten ne hajuherneesi lähtevät tuuhettumaan. Minä aion latvoa omani vasta reilun viikon kuluttua, kuun vaiheiden mukaan...
    Sitten voidaankin verrata, onko taimien haaroittumisen nopeudella eroa ; )

    SvaraRadera
  2. Tehdäänpä niin, nyt minun pitääkin katsoa niitten perään vähän ekstraa! Pääsivät ulos terassille iltapäivän aikana vähän saamaan lisävaloa. Mutta kohta otettava sisään, etteivät saa liikaa aurinkoa! Täällä kun aurinko paistaa, vaikka sadetta on luvattu ajoittain.- Muuten kyllä uskon, että kuun vaiheiden mukaan tekemisellä on jotain vaikutusta kasvien menestymiseen. Katsotaanpa sitten.

    SvaraRadera