onsdag 26 maj 2010

Vaatteita

Tänään en ole ollut millään lailla hyödyksi kenellekään. Jos ei mukaan lueta pientä lounastaukoa pojan kanssa, jolle sain tarjota nopean lounaan. Mutta hän oli paljon enemmän hyödyksi minulle, koska hän oli täällä sahaamassa polttopuita. Oli tullut sillä aikaa, kun olin kaupungissa.
Lähdin jo aamusta kaupunkireissulle. Se oli täksi päiväksi ajateltu homma. Aikomukseni oli käydä katsastamassa vaateliikkeiden tarjontaa, jos, jos sieltä sattumalta löytyisi jotain sopivaa. Pitäisi saada jonkinlainen uusi vaate tältä vuosisadalta. Viime vuosisataisia minulla kyllä on, mutta olen niin kuin kasvanut niistä ulos jollain lailla. Onkohan se sitä kehitystä... Ja toisekseen, olen housuihminen. Ja nyt olisi leningin oston paikka,  taikka niin sanotun kävelypuvun tai sellaisen tyylisen kaksiosaisen.
Ja uskomatonta mutta totta, sellainen löytyi. Ensimmäisestä liikkeestä, jonne sisään menin. Mikä helpotus! Lisäksi valitsin pellavakankaisen  jakun, viileiden ilmojen varalta.
Mutta täytyihän minun katsoa ennen kaupan kiinni lyömistä mitä muualla oli tarjolla. Eipä muualta löytynyt vastaavaa. Joten kaupat tehtiin ja nyt olen ensimmäisen kesäisen juhlaleningin omistaja sitten vuosikymmenien ! (Jaa, ostin minä kaksiosaisen juhlapuvun 12 vuotta sitten. Mutta sekin on siis viime vuosisadalta!)
Ei ole vielä kuvia laittaa todistamaan tapahtumaa.

2 kommentarer:

  1. Sopivien juhlavaatteiden löytäminen on kyllä niin harvinaista ja palkitsevaa. Itse kävin taas hämmästelemässä, että kuinka pieni povi minulla on suhteessa lantioon. Ei löytynyt sopivaa... Päätin siis tehdä itse.

    SvaraRadera
  2. Oi, sepä erinomainen ratkaisu! Ja kannattavaa tehdä itse. Itselläni ei oikein ole sitä taitoa eikä harjaannusta, eikä varsinkaan kankaiden tuntemusta. Pitäisi kyllä ommella enemmän.

    SvaraRadera