måndag 24 maj 2010

Uuden viikon alku

Tämän päivän hankintani kaksi puksipuuta ruukuissa sekä aiemmin hankitut kaksi petunia-amppelia sekä orvokkeja ruukuissa. odottavat sijoitustaan johonkin muualle ehkä.

Kultasade puhkeamassa lehteen. (parasta klikata kuvaa suuremmaksi)


Japaninruusukvitteni (mikä sana!) nupussa.


Akleijan nuput tuskin näkyvät vihreää vasten.Grefsheim- norjan angervo kukkii, vaikka kukinta  vähän kärsi sateesta. Ehkä se piristyy auringossa taas kukkimaan lisää.

Lisää myöhemmin.

2 kommentarer:

  1. Oi, teillä on jo akileijatkin nupulla. Kyllä siellä on kevät selvästi pidemmällä kuin täällä Pohjanmaalla. Minkä värisiä akileijoja sinulla kasvaa? Tuo japaninruusukvitteni on kyllä upean näköinen.

    SvaraRadera
  2. Hei! Ne akileijat ovat sinisiä ja punertavia, aivan tavallisia ja itse levinneet. Oli minulla sellaisia jalostettujakin, valkosinisiä muistaakseni, mutta luulisin niitten jo hävinneen. Täytyy taas ensi keväänä muistaa hankkia ehkä uusia siemeniä. Japaninruusukvitteni kukkii kyllä kauniisti, ja varsinkin kun se kukkii näin aikaisin kirkkain kukin, se on elämys. Muuten pensashan on piikkinen eikä kovin hauska hoidettava sen vuoksi. Eikös siellä Pohjanmaalla kuitenkin jo nyt ole lähes lämpimämpää kuin täällä saarella? Mutta voihan olla, että kevät pääsee täällä aikaisemmin vauhtiin ja sen takia ollaan kevään tulossa vähän niinkuin etulyöntiasemassa.

    SvaraRadera