söndag 23 maj 2010

Hiljaista ja märkää

Kevy sade jatkuu, on niin pilvistä ja hämärää, että sisällä on oltava valot päällä. Ulkona on tyyntä, vain  hiljainen ropina kuuluu ränneistä. Lähikylästä kotoisin oleva kissa istuu terassin kaiteella, se on taas lähtenyt katselemaan maailmaa, kollikissa ja leikattu, mutta kotona ei tahdo pysyä. Talvella omistaja kävi usein hakemassa sen kotiin, nyt se varmaan osaa sinne itsekin.

2 kommentarer:

 1. Kissat, nuo pikkupedot, ovat niin söpöjä, mutta lähtevät mielellään kulkemaan.

  Pidän sateesta, varsinkin vapaapäivänä, ei ole pakko mennä pihatöihin.
  Mutta oli tuo sade tarpeellinen, maa kaipaa kosteutta.

  SvaraRadera
 2. Sanopas muuta, kun ovat niin söpöjä! Sama kissa on täällä taas juuri nyt ja on niin seurankipeä ja hyvänäpidonkipeä että! Täytyy kai soittaa taas omistajalle, että voi hakea karkulaisen kotiin.
  Sade teki tosi hyvää maille ja istutuksille ja soi samalla meille "työtätekeville" pienen hengähdystauon. Nyt kyllä näyttää rupeavan taas selkenemään, joten pian on taas mentävä katsomaan, mitä siellä ulkona voisi tehdä! Mutta ennen kaikkea, nautitaan kev.. ei kun kesästä nyt, kun on sen aika! Ostin pari tomaatintainta ja kurkuntaimen kasvihuoneeseen tänään. En kyllä uskalla niitä sinne vielä istuttaa, jos yöt rupeavat oikein kylmiksi. Hyvää päivänjatkoa sinulle!

  SvaraRadera