tisdag 27 september 2011

Tunnus

Blogihetki alkoi mukavissa merkeissä. Olin saanut  tämän ystävän tunnustuksen blogilta Arkea juhlaa ja unelmia, siis Marleenalta. Kiitos Marleena tunnuksesta! Aivan kuin tekstissäkin sanotaan, ystävyys merkitsee paljon, myös blogiystävyys. Varsinkin minulaiselleni yhdessä paikassa viihtyjälle ja kotikissalle blogiystävyys on mielenkiintoinen ja maailmaa avartava asia.
"Ystävyys on akku elämän arjessa!"

Ystävyys ja ystävät, myös kaikki blogiystävät, ne on vain niin elämän suola, ilo ja kaikkea millä ihminen pääsee jo pitkälle, vaikka elo muuten olisi kurjaa. Huolet tuntuvat pieniltä, varsinkin kun pieni ihminen löytää ystävyyden avaimet, niitä pitkään kaivattuaan. Täällä blogimaailmassa olen saanut tuon myös nähdä ja se tuntui NIIN hyvältä, kun ystäviä löytyy pienelle ihmiselle. Mieleni on keveä ja aurinkoinen, vaikka hetkeä aikaisemmin olin tuoliin lysähtänyt elon murheiden kasaannuttua. Sitä tämä elämä on...vuoristorataa ♥

Tämän tunnustuksen haluan ylläolevilla saatesanoilla antaa kaikille lukijablogeille ja heidän kirjoittajilleen, ketään unohtamatta ja ketään asettamatta erityisasemaan, kaikki olette sen ansainneet. Siis olkaapa hyvät ja napatkaa mukaanne! 


Voit antaa tämän tunnustuksen eteenpäin, kenelle tahansa, ystävyyden osoituksena jos haluat, mutta muista säännöt! Eli kerrot mistä olet tämän saanut jne...kyllä te tiedätteKuvan teksti:

8 kommentarer:

 1. Juuri näin! Hyvää viikon jatkoa <3

  SvaraRadera
 2. Voi sinulle olisin sen antanut myös mutta saimme molemmat sen samasta paikasta. Siis ystävyydellä myös ♥

  SvaraRadera
 3. Iloa ja pilkettä silmäkulmaan!

  SvaraRadera
 4. Ihana tunnustus täällä vilkuttaa :) Ja mukavan tekstin kera. Hyvää viikonjatkoa blogiystävälle!

  SvaraRadera
 5. Sirkkis,
  Aivan samat sanat! Siis ystävyydellä, ystävä!

  SvaraRadera
 6. Tarina,
  iloa ja pilkettä, kyllä, ystävyydellä!

  SvaraRadera
 7. Anja,
  ystävä, kiitos ja samoin sinulle!

  SvaraRadera