lördag 20 augusti 2011

Seittejä Spindelnät

Pariin päivään ei ole onnistunut postausten tekeminen kuvien kanssa. Tänään näyttäisi onnistuvan. Jäi vähän kesken nuo aamutunnelmat aikaisemmin. Haluaisin ainakin saada mukaan muutaman hämähäkinseitin.
Ne näkyvät hyvin aamukasteisina ja vasta-aurinkoon.
Enempiä kuvia ei näytä onnistuvan. Lieneekö sitten kuvia jo niin paljon, että tila ei enää riitä. Mitähän silloin pitäisi tehdä.
På morgonen syns spindelnäten bra i motljuset.
Tuli mieleeni, että kirjoittaessani tuota miehen ylistystä olin niin suuntautunut yhden asian ylistämiseen ponnisteluistani väsyneenä, että jotkut saattoivat saada käsityksen, että olen feminismivastainen. En ole missään nimessä! Nimittäin, sikäli kuin feminismi käsitetään pyrkimykseksi yhtäläisiin oikeuksiin kaikille.
Olen aina kannattanut tasa-arvoa. Tasa-arvo ei kuitenkaan merkitse samankaltaisuutta.

2 kommentarer:

  1. Heippa ystävä, minä olen jo vuosia kirjoittanut naisten ja tasa-arvon puolesta vaan en ole feministi. Me naiset olemme jo vuosi tuhansia maahan lyötyjä, siksi tarvitaan niiden tuntojen ylösnostoa. Kumminki kaikella kunnioituksella noita kaikkia ihania miehiä kohtaan. Kaikkia ja kumpaakin sukupuolta tarvitaan sellainen on elämän laki, ihanaa se pieni erilaisuus ja sen tuoma etuoikeus meille naisille;) Mehän tarvitsemme palvontaa ja me palvomme omalla oikeudellamme niitä jotka sen ansaitsevat ;))

    SvaraRadera
  2. Niin, feminismi on kai vähän radikaalimpi suuntaus tällä tasa-arvolinjalla, mutta siis pyrkimys tasa-arvoon on se tärkein. Ja kuitenkin kunnioittaen näitten kaikkien ihanien miesten oikeuksia. Juuri niin kuin kirjoitat. Totta on, että maailmanlaajuisesti vielä naisilla on pitkä tie edessään taistelussa oikeuksiensa puolesta. Suomessa ja muissa pohjoismaissa ollaan pisimmällä tässä taistossa. Suomessa vain väkivaltaisuus uhkaa tasa-arvoa, enemmän kuin muissa pohj.maissa. Luulisin. En tiennytkään, että olet sellainen naisten puolestapuhuja! Ihanaa!

    SvaraRadera