onsdag 17 augusti 2011

Aamukävelyn tunnelmia

Aamu valkeni aurinkoisena, pilvettämänä ja sumuisena. Puoli seitsemältä lähdin kävelylle, kamera tuli mukaan vyötärölaukkuun. Kohta sen sieltä otin esiin kun näin ja kuulin kurkien huutelevan kauempana pellolla, josta jo viljat on puitu. Syksyä on ilmassa, vaikka on lämmintä.
Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet kurjet taka-alalla oikealla.
Ilma on kosteaa ja sumuista, kuten sanottu.
Villiomenapuu metsän varjossa on kantanut runsaan sadon. Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet paremmin.
Kuvien laittaminen ei nyt näy onnistuvan, täytyy tyytyä näihin. Vielä olisin esitellyt metsää aamuauringossa ja lukuisia hämähäkinseittejä aamukasteisina riippumassa ruohojen ja heinien varassa.
Täytyy jättää toiseen kertaan. Lähden sen sijaan rantamökkiin viilaamaan moottorisahaani tuliteräkuntoon... Aurinko helottaa täysin pilvettömältä siniseltä taivaalta, tuulikaan ei häiritse. Kun kaste kuivuu, on ajettava nurmikot lyhyiksi. Kivaa riittää siis koko päivälle. Mihinkään ei tarvitse lähteä ennen huomista iltapäivää.

8 kommentarer:

 1. Elokuun kuvia, kauniita! Kyllä vain siellä kurjet näkyy kun klikkasin ja omenoita ON paljon! Meillä on pilvinen sää ja taitaa olla se meille luvattu sade tulossa. Katsottiin eilen säätiedotusta, että meillä vasta lauantaina olisi ruohonleikkuuilmat. Varovaisesti sitten sen terävän moottorisahan kanssa.

  SvaraRadera
 2. Tuo omppupuun omenasato on mahtava. Voiko niitä syödä?

  SvaraRadera
 3. Anja,
  en ehtinyt leikata ruohoa eilen. tai jaksanut. Tänään olisi poutapäivä, mutta kun on muuta menoa. Puut ovat poikki kuitenkin! Varovainen täytyy olla moottorisahan kanssa, pidettävä tukevassa otteessa. Elokuu ja syksy on kaunista aikaa.

  SvaraRadera
 4. Sirkkis,
  on siinä omenapuussa paljon omenoita, valitettavasti vain ne ovat kovia ja karvaita maultaan. Ehkä jotain sosetta esim. voisi tehdä.

  SvaraRadera
 5. Kauniita kuvia ja upeita tunnelmia!
  t. Susanna

  SvaraRadera
 6. Syksyähän se jo huokaa, kun usvakeijut tanssivat pelloilla.
  Mukavaa viikonloppua!

  SvaraRadera
 7. Niitä keijuja näkee yhä useammin nyt. Kiitos, toivotan mukavaa viikonloppua myös! Täällä satelee tänään.

  SvaraRadera