torsdag 12 juli 2012

Keskikesää

Kaiken kaikkiaan kymmenen päivän poissa olo on niin pitkä aika, että pelkästään puutarhassa ehtii tapahtua paljon. Sormustinkukat ovat täydessä kukassa, päivänkakkarat jo lopettelevat kukintaansa, ruusut kukkivat, pionit samoin. Ja ruoho rehottaa. Tämä kesä on ollut erityisen otollinen kasvustolle, kun on ollut kosteaa ja suhtkoht sopivan lämmintä. Ei liian kuumaa eikä liian kylmää.
Varjoliljat kasvavat punasaarnen varjossa.
Villiruusutkin kukkivat.

4 kommentarer:

 1. Tervetuloa takaisin lomalta!
  Puutarhasi kukoistaa vaaleanpunaisena ihastuttavasti.
  Liljojen ja sormustinkukan muoto on valloittava.
  Onnekasta epäonnen päivää!

  SvaraRadera
 2. Kiitos Tarina! Tuli tosiaan käytyä pienellä lomamatkalla! Aivan ihania päiviä. Ja kiitos puutarhakommentistasi! Nyt on todella vaaleanpunainen aika. Ja kaikki kasvaa ja rehottaa, kun on sopivan kosteaa ja lämmintä. Ptää ruveta vähän siistimään pikkuhiljaa. Niin, on perjantai ja kolmastoista päivä, vaan eihän me olla taikauskoisia..:)

  SvaraRadera
 3. Kauniita kuvia vaaleanpunaisista kukkasista. Tosiaankin jo muutamassa päivässä ruoho rehottaa näin kostealla kelillä, sama meillä seitsemän päivän reissun jälkeen. Vaan vielä monet kerrat saa ruohon leikata muutenkin. Mukavaa kesän jatkoa!

  SvaraRadera
 4. Kiitos, Anja!
  Monet kerrat saa vielä ruohon leikata, vaikka kasvu hidastuu kyllä loppukesää kohden. Mukavia lomareissuja näin kesällä. Uusia kokemuksia talven varalle. Mukavaa ja toivon mukaan vielä aurinkoistakin kesää sinulle myös!

  SvaraRadera