lördag 3 juli 2010

Vähän sekalaista

Nyt päivällä, jo aamusta, on niin kuuma, ettei ulkona olemisesta tule mitään. Olen yrittänyt kiinnostua käsitöistä siis. Tässä pieni tekele aluillaan, tarkoituksena saada aikaan vauvan nuttu jonkinlainen. Sanon jonkinlainen siksi, että olenkin mielessäni jo päättänyt muuttaa mallia toiseksi, mikä siitä alunperin piti tulla. Saa nähdä, kuinka onnistuu. Takakappale on tässä jo lähes valmis, muutama kerros puuttuu vain. 

Välillä olen tehnyt tätäkin. Nyt päällinen on virkattu ja kiinnitetty (nuppineuloilla toistaiseksi) sisäkassiin. Pitää ne vielä ommella kiinni toisiinsa ja virkata kädensijat.


Aamulla olin kierroksella ulkona. Rantatien varresta bongasin tämän sormustinkukan. Ranta on varjossa aamulla, joten siellä on hienon varjoisaa.
Rantapenkereellä, tai terassilla, kasvaa myös ruohoa ja muuta, joka pitäisi leikata. Olen sielläkin odotellut kukkien kukintaa, saavat ensin tehdä siemenet ja sitten vasta leikkaan ruohon.

Strategia  on tuottanut tulosta, siellä kasvaa monenlaista apilaa esimerkiksi. Tässä valkoapilaa (parasta klikata kuvaa suuremmaksi)

Tässä keltaista apilaa.


Myös puna-apilaa.


Lisää valkoapilaa ja laiturin kupeella leppä ja paju nousevat elinvoimaisina maasta ensimmäisinä. Myös koivua ja saarnea on, ja tyrniä.


Olihan minulla seuralainenkin mukanani. Muistan, kun pian kaksi vuotta sitten muutimme tänne ja ensimmäisen kerran päästin kissat ulos, lähdin näyttämään niille niiden uutta reviiriä ja kuljimme peräkanaa tietä pitkin rantaan. Kissat eivät olleet ennen vettä luonnontilassa nähneet, joten varoitin niitä putoamasta veteen. Ne kuuliaisesti kulkivat mukanani, palasimme takaisin samaa tietä, ne tulivat mukanani sisään. Sen jälkeen ne ovat kuljeskelleet ulkona vapaasti aina niin halutessaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar