torsdag 18 juli 2013

Syylliset

tulivat näkyville hetki sitten. Olin luullut, että pesueessa oli yksi vasa mutta niitä olikin kaksi!
Hätäisesti kamera esille ja kuvia ottamaan ikkunan läpi mahdollisimman huomaamattomasti, ne ovat niin arkoja.

Nämä ne ovat popsineet kuunliljani makoisiin suihin.
Ruusua haistellaan ja maistellaankin kai.

Emopeura maistelee kypsymässä olevia mustia viinimarjoja. Nyt sekin sitten tiedetään, ei vain linnut vaan myös peurat syövät marjoja.
Ja niin ne jatkoivat matkaa kuvasta ulos. Varmaan palailevat omia aikojaan takaisin tuonne mistä tulivatkin, takavasemmalle.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ne kyllä löytävät kaikki herkut alkaen tulppaaneista keväällä. Yksi tulppaani pääsi kukkaan asti tänä keväänä ja kuten sanottu, kuunliljat maistuvat niille niin, että en ole nähnyt niitten kukkivan moneen kesään.

   Radera
 2. Ihania vieraita sinulla - taas :-) Harmi, että syövät pihaasi, mutta ihania ovat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Susanna, ovat ne niin kivoja seurailtavia, etten raaski niitä hätyytellä. Mieluummin sitten saavat syödä, mitä haluavat.

   Radera
 3. Pikkuiset ovat kiusankappaleita jos haluaa kukkiensa kukoistavan. Minäkin jouduin aikoinaan kanaverkolla suojelemaan skillaa ja krokusta. Pupu ja Fasani muuten nautti ne suihinsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sirkkis, tuo on just se dilemma, mutta en halua näitäkään hätyytellä. Saavat kulkea rauhassa, kukkia on kyllä muutenkin ihan tarpeeksi. Olen muuten huomannut, että minua ne eivät pelkää niin hirveästi, voin olla ulkona esim. pihatöissä ja peurat ovat syömässä kunnioittavan matkan päässä, vilkaisevat vain välillä, mitä teen ja syövät edelleen.

   Radera