onsdag 24 juli 2013

Hellettä lähes

Viime päivien kova pohjoisen puoleinen tuuli on laannut ja sää muuttuu ennusteiden mukaan taas kesäisen helteiseksi. Itse asiassa helle on minulle liian kuumaa, joten helteellä pysyttelen sisällä tai varjossa. Vielä ei olla hellelukemissa, joten olen voinut olla ulkona ja askarrella edelleen maisemanhoidollisissa töissä. Aivan hyvää arkiliikuntaa.
Tosin olen myös tehnyt aamulenkkini, joka mielestäni antaa hyvän alun päivälle. Se panee aivosolut liikenteeseen ja muutenkin koko kropan. Kuulemma ristisanojen ratkaiseminen ei ole yhtä tehokasta aivotoimintaa kuin käveleminen, tutkimusten mukaan.
Ja kaikkihan riippuu aivoista. Joten mars liikkeelle vaan, vaikka ei aina niin mieli tekisikään!
Peuraperhettä ei ole näkynyt pariin päivään. Viimeksi kun ne näin, niitä oli vain kaksi, emo ja yksi kili.Toivottavasti ei ole tapanutnut mitään onnettomuutta niille.
Iso Britanniakin sai perintöprinssinsä, mitä tietysti vähän ajatuksissani jännitin, pitänee myöntää, koska mikään ei ole itsestään selvää tässä maailmassa, ei edes kuninkaallisille, hekin ovat vain ihmisiä ja niin moni asia voi mennä vinoon jos on mennäkseen. Vaan ei ehkä kuitenkaan kuninkaallisille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar