lördag 20 oktober 2012

Jatkoa edelliseen Fortsättning...

Vaikka näitä syksyisiä kuvia on nyt tarjolla vähän joka blogissa, jatkan nyt vielä muutamalla kuvalla.
Ja vaikka vettä on saatu taivaalta mielin määrin, on aina nautittavaa oleskella rannalla, nauttia veden rauhoittavasta vaikutuksesta.
Pähkinäpuu vastavalossa, aurinko paistaa sen läpi.
Toinen pähkinpensas oikeastaan. Nämähän ovat kylläkin isoiksi kasvavia, mutta pensastavia kasveja.
Ja rannalle menevä tie lehtien peitossa.  Ihanaa syksysäätä. Olin juuri tunnin lenkillä ja sain nauttia kuulaasta syysilmasta tyynessä säässä, joutsenparvet huutelivat toisilleen tankkauspaikoiltaan rantapelloilla. Mutta myös tuntui olevan metsästäjiä liikkeellää, autoista päätellen...

4 kommentarer:

 1. Harvakseltaan ovat auringonsäteet leikitelleet puidenlarvoissa tänä syksynä. Missä ovat ne ihanat kuulakkaat lokakuunpäivät?
  Väriloistoa ja auringonsäteitä sinulle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, yritän imeä itseeni jokaisen väriläiskän ja auringopilkahduksen:) Tänä syksynä meitä ei ole paljon säteillä eikä kuulakkailla päivillä hemmoteltu. Hyvää viikonloppua!

   Radera
 2. Sinulla on kaunis syksyinen ilma. Ihana seurata noita muuttavia lintuja kun pitävät ruokataukoja. Meillä lentelee valtaisia Tilhi parvia syömässa pihlajanmarjoja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sirkkis, hetkittäin on kaunis ilma:)Oikeastaan ei niin hullumpaa. Luonnossa tapahtuu aina jotain, linnut tyhjensivät minunkin pihlajapuuni. Tilhit varmaan ainakin osittain.

   Radera