måndag 15 oktober 2012

Aurinkoa ja hiukan sadetta

Eilen aurinkoa ja sadetta, tänään pilvistä vaan ei sadetta. Syksy on tosiaan tullut yht´äkkiä. Olemme puolessa välissä lokakuuta, ensimmäinen miinus-painotteinen yökin on jo nähty (-0,5 astetta). Tauko bloggaamisessa venähti pitkäksi. Jotenkin olen vain keskittynyt elämiseen, blogikirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Ehkä tämä on sitä "viltin alle kömpimistä" näin syksyisin.
Blogielämän piristyksenä sain tuon edellisen postauksen tunnustuksen Sirkkikseltä. Siitä vielä suuri kiitos! Toivon, että jokainen lukijani, joka haluaa, ottaa sen tästä omaan blogiinsa. En rupea erittelemään ketään saajaa erikseen, jokainen lukemani blogi olisi sen mahdollinen saaja.
Tervetuloa myös uusille lukijoille, tehän tästä kirjoittelemisesta teette mielekästä!  Hauskaa, että tämän blogin kävijämäärä on ylittänyt 10500 rajan, sivunäyttöjä ollut lähes 25000! Minusta juuri tuo vastavuoroisuus tekee bloggaamisesta "vaivan" arvoista. Ja ehdottomasti kommentit ilahduttavat ja tutustuttavat näin bloggaajia toisiinsa. Yritän itsekin kommentoida blogikirjoituksia niin usein kuin voin, kun olen käymässä täällä.
Erityisen ilahduttavaa ja hämmästyttävää on, että lukijoita on niin runsaasti muistakin maista. Epäilyksen häivä hiipii joskus näiden laskureiden luotettavuuteen, kuitenkin niiden mukaan lukijoita pitäisi olla paitsi ihanasta Suomesta, myös USA:sta, Ahvenanmaalta, Venäjältä, Irlannista, Saksasta, Ruotsista jne juuri tällä blogilla. Epäilen siksi, että kommentteja eikä kirjautuneita lukijoita ei ole ollut muista maista, paitsi ruotsinkielisellä blogilla. Sitäpaitsi eri laskurit näyttävät erilaisia tuloksia.
Eilen näkyi sateenkaari ja siihen loppui sadekin. Iltapäivä oli aurinkoista, leutoa ja tyyntä, oikein sopiva ulkoilupäivä.

2 kommentarer:

  1. Voi minä olenki odotellut koska sinä kirjoittelet. On hauska saada lukea kuulumisia sieltä etelämmästä. Sääolot ovat niin erilaisia verraten tänne etelä-pohjanmaalle. Sinun puuhailut puutarhassa ja kauniit kuvat sekä maisemat. Ihanaa syksyä sinulle ♥

    SvaraRadera
  2. Sirkkis,
    Ihanaa, kun jaksat pysyä mukana, vaikka olen ollut niin harvasanainen viime aikoina, olen kyllä käynyt lukemassa sinun blogiasi, vaikka en täällä ole kirjoitellut. Ja olen seurannut tulvien kehitystä siellä pohjanmaalla. Toivottavasti jo helpottaa nekin. Kiitos, samoin ihanaa syksyn jatkoa sinulle. Kohta voidaan varmaan puhua talvesta. Vaikka eipä mennä kehityksen edelle, on niin upea syksyilma tänään kuitenkin, aurinkoakin ja lehdet loistavat keltaisina niin puissa kuin maassakin.

    SvaraRadera