tisdag 26 juni 2012

Uusi vempain

Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa "liikuteltavaa" laajakaistaa. Olen tähän saakka ollut sidottu kotitiloihini käyttäessäni verkkoa, siellä kylläkin voinut käyttää tietokoneen laajakaistaa missä vain. Nyt hankin tuollaisen pikku vempaimen, jota myös mokkulaksi kutsutaan ja lähdinpä heti testaamaan sitä tänne mökille. Kyllä se vain tuntuu toimivan. Yhteys saatu eikä aivan hirveän kauaakaan vienyt. Joten olen tosi tyytyväinen. Siis kesäsuunnitelmiin voi nyt kuulua matkustamistakin. Voin matkustaa Suomessa mihin vain ja laajakaista seuraa mukana. Hienoa! Kun vain muistan pakata kaiken tarvittavan mukaan tietokoneesta lähtien. Aika näyttää, tuleeko lähdettyä. Jos niin käy, niin voin päivittää tapauksen heti tuoreeltaan blogiin.
Eilen satoi, satoi ja satoi. Tänäänkin on tullut reilusti sadekuuroja, joten ei ulkona oikein viitsi mitään tehdäkään. On liian märkää. Kävin aamulla kaupungissa, piti asioida tuota mokkulaa ja sitten muitakin asioita hoitaa. Plus täydentää jääkapin sisältöä. Uusia valokuvia ei ole, joten katsotaanpa, jos löytyisi jotain kesäistä tähän lisäksi aikaisemmin otetuista kuvista.
Terassilla lupiinit ovat  vielä raikkaan oloisia.
No niin, eipä sitten muuta. Näen lännen/lounaan taivaalla tummien pilvien lähstyvän, joten auringopaiste vaihtunee lähitunteina taas sateeksi.Loppuviikosta sitten pitäisi sään muuttua taas vakaammaksi poutasääksi.

2 kommentarer:

  1. Kyllä mokkula on hyvä minullakin on sellainen matkassa joskus tulee käytettyä. Olen jotenki laiska heti päivitykseen , pitää sulatella kokemuksia. FB lyhyet kommentit ovat ajantasaisempia minulla.

    SvaraRadera
  2. Kiva kun kerrot kokemuksistasi. Mokkulaa olen ajatellut siltä varalta, että joutuisin pitemmäksi aikaa (muutamaksi päiväksi) reissuun, jolloin tulisi väistämättä tarve internetiin. Niinhän se on, että on hyvä sulatella ensin ja kirjoitella vasta sitten. Mutta FB:akin voi täydentää sitten samalla.

    SvaraRadera