fredag 6 januari 2012

Kesän muistelua Sommarminnen

Tekee mieli ajatella jo kesää, kun ulkona on tulvinut ja satanut ja myrskynnyt. Parhaillaan pohjoistuuli puhaltelee, maa on yöllä peittynyt kevyeen valkoiseen vaippaan, -1 astetta.  Tulvavesi on laskenutsitä edellä olleelle tasolle, siis vielä tavallista korkeammalla.
Mutta kesällä aurinko lämmitti ja linnut lauloivat.


Det är gott att minnas hur det är på sommaren nu, när nordliga vindar blåser över den lätt snötäckta nejden. Vattnet har sjunkit till mera vanliga nivåer.

6 kommentarer:

 1. Kyllä kesän ihanuuden muistelu tekee oikein hyvää tämänhetkisten ulkonäkymien keskellä. Täytyy olla hurjan vilkas mielikuvitus ulkona liikkuessa, ettei ankeus ihan hyökkää päälle.
  Oletko jo tehnyt ajatuksissasi uusia suunnitelmia kesää varten puutarhaan?

  SvaraRadera
 2. Voi kyllä kesää, aurinkoa ja kukkasia on ikävä :D

  SvaraRadera
 3. Ihana kesä ja kukkaset näissä kuvissasi :)

  SvaraRadera
 4. Sirkku,
  On ollut pimeää ja ankeaa, nyt onneksi jo mennään kevätpuolella, päivät pitenevät ja valo lisääntyy. Suunnitelmia teen kaiken aikaa päässäni ensi kesää varten ulkona liikkuessani ja ihan muutenkin. Mietin, mikä oli hyvää viime kesänä, mitä taas pitäisi korjata, mitä pitäisi siirtää ja niin edelleen. Kiitos kun poikkesit täällä ja kommentoit!

  SvaraRadera
 5. Sirkkis,
  Kyllä on niin, toivoisi vain, että tämä kevät hurahtaisi ohi mahdollisimman nopeasti, että pääsisi tositoimiin! Mutta suunnitelmia tehdään kaiken aikaa!

  SvaraRadera
 6. Anja,
  Kiitos, noiden kuvien mukana ajatukset kulkivat viime kesään ja samalla tulevaan. Sitä vain haluaisi unohtaa tämän välivaiheen, kevättalven , pois ja hyvätä suoraan kevääseen! Mutta niinhän se ei mene, ehkä on hyväkin että jää aikaa suunnitteluun ja odotukseen.

  SvaraRadera