torsdag 12 januari 2012

Äänestämässä Förhandsröstade i dag

Ennen vaalikeskustelun alkamista tv:ssa nopeasti muutama sana. Olen jo velvollisuuteni suorittanut, kävin nim. ennakkoäänestämässä ja nyt olen nyt   tyytyväinen! Velvollisuus ja etuoikeus täytetty. Nyt voi hyvällä omallatunnolla sitten vain seurata, kuinka vaalit sujuvat ja kenestä tulee seuraava presidenttimme. Meneekö yhdellä kierroksella vai tuleeko vielä toinen.
Muistetaanpa äänestää!
Det ärr så enkelt att rösta på förhand, så jag gjorde det idag. Nu kan jag sitta ffr tv:n och följa med i kandidaternas resonemang och bara vänta på utgången av valet.

4 kommentarer:

 1. Minulla on aina ollut tapana käydä äänestyspäivänä. Niin varmaan nytkin teen.Hyvä keskustelu oli tv'ssä

  SvaraRadera
 2. Sirkkis,
  Minä taas käyn vaihtelevasti joko ennakkoon äänestämässä tai varsinaisena äänestyspäivänä. Taas halusin saada sen alta pois ajoissa. Olihan se hyvä keskustelu. Nuorison keskuudessa nuoruus oli valttia, nuorin ehdokas oli heistä paras keskustelija.

  SvaraRadera
 3. Tietysti senhän kuuluukin näkyä siellä. Tämän päivän nuori ei halua nähdä auktoriteeriä joilla on ikää eläkeläisen verran.

  SvaraRadera
 4. Olet oikeassa, eläkeläisen verran ikää saanut joutaa periferiaan yleisen näkemyksen mukaan, ja niin kai se oikein onkin: Nyt on toisten vuoro.

  SvaraRadera