lördag 2 juli 2011

Nautiskellen

On se vaan upeaa, että meitä hemmotellaan edelleen tällaisella helteellä. Ensi viikolla jo ehkä haikailemme helteen perään, jos ilmat oikein viilenevät.
En millään saanut lähdetyksi edes kaupassa käymään, kun on niin hienoa olla ulkona luonnon helmassa. En halua pukea päälleni  "kaupunkivaatteita", ahtautua kuumaan autoon enkä tungeksia ihmisten keskellä jossain ostospaikassa. Haluan  tehdä mitä mieli tekee ja välttää stressiä kaikissa sen muodoissa. Stressi on pahin viholliseni, olen sitä joutunut vuosikymmeniä sietämään, nyt se on loppu, jos vain itse voin siihen vaikuttaa.
Ja voinhan minä. Vaikka oli lämmintä, aamulla oli vielä siedettävää, joten tartuin viikatteeseen ja niitin jonkinverran heinää pois metsän laidasta. Myöhemmin voin mennä sinne ruohonleikkurin kanssa, kunhan saan heinät haravoitua pois. Kun kävi tukalan kuumaksi, kävelin rantaan ja pulahdin niine hyvineni uimaan. Sehän virkisti taas .
Iltapäivän olen mökkeillyt rannassa ja piirrellyt hiukan, josta tulokset näkyvät toisessa blogissani.
Keitin ensin kahvit mökissä, istuin terassilla nautiskellen sitä ja katsellen ja kuunnellen laineiden liplatusta ja  lintujen laulua.
Voiko päivä enää paremmaksi tulla!
Tämä käsikäyttöinen pikku vempele saa nyt huilia. Panin sen viralta toistaiseksi.

6 kommentarer:

 1. Sinulla onkin ollut ihana päivä :)

  SvaraRadera
 2. Voi sinulla on ollut sellainen unelma kesäpäivä. Kyllä on hyvä kun osaa ottaan elon ilman sressiä.

  SvaraRadera
 3. Anja, oli kyllä rentouttavaa!

  SvaraRadera
 4. Sirkkis,
  nautin todella päivästäni! Pyrin välttämään stressiä.

  SvaraRadera
 5. Oikea kesäpäivien kesäpäivä.
  Jahas ruohonleikkuri pääsi eläkkeelle.
  Auringon säteitä!

  SvaraRadera
 6. Eläkkeelle! Ei enää jaksanut toimia! liekö sitten käyttäjässä vika. Aurinkoista kesäsunnuntaita ukkosen ja sateen jälkeen!

  SvaraRadera