fredag 4 februari 2011

Helmikuun harmaata

Eilen satoi vettä, tänään satelee lunta. Eilen ajelin illaksi kaupunkiin piirustus- ja maalauskurssilleni luistellen milloin lasinkirkkaalla jäällä, milloin maantien urissa vellovassa vedessä. Näkyvyyskään ei ollut parhaimpia tihkusateen ja pimeyden takia, sekä vastaantulevan liikenteen valojen takia. Lämpöä oli +3 astetta. Inhoan pimeässä ja sateessa ajamista.
Tänään on lähes saman verran pakkasta. Aamulla piha oli kiiltävän jään peitossa. Nyt iltapäivällä alkoi lumisade. Tuntuu oikein kodikkaalta olla sisällä, lueskella, tehdä käsitöitä, katsella blogeja. Lämmittää uuneja ja lämmitellä takkatulen loisteessa sekä keittiön hellan ääressä. Nyt on sisälläolon aika.
Sain postissa Suuri Käsityö-lehden, uunituoreen, josta löytyy monta mielenkiintoista mallia. Täytyy ottaa selville, jos vaikka voisin tilata lankoja ja kankaita postitse jostakin? Mielestäni täältä on vaikea löytää varsinkin lankauutuuksia (en ehkä ole etsinyt oikeasta paikasta) mutta myös kankaita.
Keväinen ulkoasu antaa jo vihjettä keväisestä sisällöstä, uusista kevätväreistä ja neulemalleista sekä myös ompelumalleista.
Nokia-kissa seuraa mukanani huoneesta toiseen. Jos istahdan, sekin asettuu makuulle lähelleni. Jos istun pitemmän ajan, se vaipuu sikeään uneen vieressäni vaikka sohvalla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar