tisdag 15 februari 2011

Aikomuksia

Paras kai aloittaa säätiedotuksella: Aamulla oli pakkasta 24,7 astetta viiden aikaan mikä on tämän talven ennätys. Nyt aurinko jo lämmittää ilmaa, äsken kyllä oli pilvistä ja satoi hiukan lunta taas vaihteeksi. Luvassa on taas kovia tuulia loppuviikoksi ja siis liikenneongelmia tiedossa.
Olen tässä muutaman päivän ajan aikonut kampaajalle menoa, pitäisi tukka taas leikata. Onhan edellisestä kerrasta jo aikaakin, luultavasti marras-joulukuun vaihteessa sain viimeksi tätä arvokasta hoitoa. Arvokasta siksi, että se maksoi kokonaista 30 €, (pesu), leikkaaminen ja kuivaus. Syksyllä käydessäni sain antaa 18 € samasta käsittelystä. Siksi kysyin aikaa tilatessani hintaa ja sain vastauksen, että he ovat siirtyneet aikaveloitukseen jo ainakin vuosi sitten, koska eivät saa ottaa eri hintaa mies- ja naisasiakkailta. Siitä ei kyllä ole koskaan ollut puhetta heidän kanssaan aikaisemmin. Veloittavat siis sen mukaan, kuinka kauan käsittely kestää! Uutta ainakin meikäläiselle. Aina on ollut eri käsittelyillä oma hintansa, jonka he sitten laskevat pöytälaatikossaan, vähän niinkuin piilossa asiakkaan silmiltä.
Nyt on siis nopeutettava käsittelyaikaa, jos aikoo päästä jotakuinkin sopuhinnalla sieltä ulos. Pestävä tukka itse. Ennen lähtöä sinne. Ja ehkä vielä föönattava itse jälkeenpäin... Ei kyllä tunnu kampaajakäynniltä, pikemminkin heitteillejätöltä.
Täytyy taas harkita kampaajan vaihtoa. Olen vain niin tapoihini urautunut, että menisin mieluummin tuttuun paikkaan, jos se vain suinkin on siedettävä. Henkilötkin vähitellen käyvät tutuiksi, vaikka en mikään kampaajan ihanneasiakas olekaan. ´En erikoisemmin välitä rupatella niitä näitä.  Luen mieluummin juorulehtiä. (Ehkä olen tästä joskus kertonutkin, tuntuu niin tutulta teksiltä.)
Otin heiltä  kuitenkin ajan täksi päiväksi, koska on todella saatava pehko lyhyemmäksi eikä matkakaan ole hirveä, vain 15 km yhteen suuntaan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar